REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Angelina Jolie ir Bradas Pittas jau augina šešis vaikus, tačiau aktorė pareiškė, kad jų šeima niekuomet neatsisakys galimybės įsivaikinti daugiau nelaimingų našlaičių.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdama CNN laidos "Anderson Cooper 360" metu Pasaulinės pabėgėlių dienos proga

Angelina patvirtino, kad jų šeima galvoja apie įsivaikinimą. Tai kalbėdama aktorė negalėjo sulaikyti ašarų.

REKLAMA

"Mes mylime vaikus ir norime, kad mūsų šeima taptų dar didesnė, todėl niekuomet neatsisakysime minčių įsivaikinti", - sakė Angelina.

Pradėjusi pasakoti apie susitikimą su benamiais vaikais karo nualintame Afganistane Jolie negalėjo sulaikyti ašarų nuo ją užplūdusių jausmų.

Angelina prisminė pažintį su 15 metų našlaičiu, kuris buvo sužeistas šaunamuoju ginklu ir dėl to paralyžiuotas. Berniukas, nežiūrint jo sunkios padėties, nebuvo praradęs dvasios stiprybės ir tapo Jolie tikru  ištvermės ir vyriškumo pavyzdžiu.

REKLAMA
REKLAMA

"Tas berniukas prarado viską, bet buvo linksmas ir geraširdis, - pasakojo Angelina. - Jis mirė praėjus porai mėnesių nuo mūsų susitikimo. Aš nenustojo galvoti apie jį ir kitus vaikus, su kuriais susipažinau: juk jeigu jiems duotume galimybę, kokiais nuostabiais žmonėmis jie galėtų tapti!".

Aktorė taip pat pasakojo, kaip paaiškina savo vaikams tragedijas, kurias jie mato karo pabėgėlių stovyklose, nuvykę ten kartu su mama: "Savo vaikams paprastai sakau, kad pasaulyje yra šeimų, kurioms pasisekė mažiau nei mums. Todėl mes turime daryti viską, kad joms padėtume ir važiuoti ten, kad suprastume tai, kas vyksta. Savo vaikus vežuosi beveik į visas šalis, kur lankausi pati, nes manau, kad yra labai svarbu, jog jie žinotų, kas vyksta šiame pasaulyje".


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų