REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Stilius yra jėga!“ - taip būtų galima pradėti šios savaitės matomiausių Lietuvos veidų dešimtuko pristatymą, mat pirmąsias vietas šįkart iškovojo savo išvaizdą itin puoselėjantys vyrai - Mantas Petruškevičius ir Žilvinas Grigaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Nors Mantukas netrukus pradės du mėnesius truksiančias atostogas, kažin ar Lietuva turės galimybę pailsėti nuo šio, nepralenkiamu mados kritiku save vadinančio, stilisto.

REKLAMA

Žilvinas Grigaitis kritikos žarstyti nelinkęs, tačiau į vakarėlius, kaip ir Mantas, užsuka dažnai. Kaip pats sako, ne savęs parodyti, bet su verslo partneriais reikalų aptarti.

Ne skandalai, bet dalyvavimas renginiuose pagerino ir Nerijaus Juškos bei Ericos Jennings matomumą. Kiekvienas pagal pomėgius - kas naujo restorano atidaryme, o kas - muzikos festivalyje „Be2gether“ apsilankė.

Šią savaitę į „Veidų lenktynes“ įsijungė du naujokai. Tai - linksmoji Seimo narė Donalda Meiželytė. Donaldai nuobodokas darbas parlamente jau gerokai įkyrėjo, todėl ji nutarė prisiminti senus gerus laikus ir šiek tiek pasilinksminti: išgerti porą taurių vyno, ant baro stalo pašokti...

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu grupės ŽAS narys Marius Berenis skandalus seniai pamiršo ir mieliausiai leidžia laiką namuose. Tiesa, nuo šiol - vienas, mat po šešerių metų draugystės išsiskyrė su mylimąja Ieva. „Esu bedarbis, gyvenu iš santaupų,“ -  niūroką savo gyvenimo paveikslą piešia Marius. O geltonosios spaudos fotografai netruko pastebėti, kad „žasas“ per tas bėdas ir nemažai svorio numetė...

Šią savaitę „Veidų lenktynių“ dešimtuką paliko Inga Valinskienė ir Radžis, taip ir nesugebėję iškovoti bent pusėtinų pozicijų matomiausių personų sąraše.



Kas yra „Veidų lenktynės“?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų