REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) per birželio 7 dieną vykusius rinkimus išrinktiems Europos Parlamento nariams ketina įteikti pažymėjimus.

REKLAMA
REKLAMA

Šį dokumentą turėtų gauti 11 Lietuvos atstovų Europos Parlamente. Darbo partijos lyderiui Viktorui Uspaskichui, pageidavusiam anksčiau gauti pažymėjimą, jis buvo įteiktas praėjusį penktadienį.

REKLAMA

Pirmadienį iškilmingoje ceremonijoje pažymėjimus ketina atsiimti dirbti į Briuselį jau antrą kadenciją vyksiantys prof. Vytautas Landsbergis ir Laima Andrikienė. Į Europos Parlamentą taip pat pateko Algirdas Saudargas ir Radvilė Morkūnaitė.

Lietuvos socialdemokratų partijai Europos Parlamente atstovaus Vilija Blinkevičiūtė, praėjusią kadenciją Europos Parlamento nariu buvęs Justas Paleckis ir Zigmantas Balčytis.

Partija Tvarka ir teisingumas Europos Parlamente turės du mandatus. Dirbti į Briuselį vyks šios partijos lyderis Rolandas Paksas ir Juozas Imbrasas.

Rinkėjai Europos Parlamento nario mandatą patikėjo ir Lietuvos lenkų rinkimų akcijos pirmininkui Valdemarui Tomaševskiui bei Liberalų sąjūdžio sąrašo lyderiui Leonidui Donskiui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų