REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LFF taurės antrojo etapo rungtynių tarp FBK „Kauno“ ir Joniškio „Žygio“ komandų rezultatas išliks išskirtinis Lietuvos futbolo istorijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Geltonai-žali jau po pirmojo kėlinio pirmavo rezultatu 9:0.

Antrajame kėlinyje kauniečiai dar 4 kartus baudė svečių gynybą ir iškovojo, ko gero, lengviausią pergalę savo sportinėje karjeroje.

REKLAMA

13:0... Sunku daryti kokius nors vertinimus po tokių rungtynių ar jas komentuoti.

„Kauno“ vyr. trenerio asistentas Eugenijus Riabovas trumpai apibūdino rungtynes: „Na, tegul neužpyksta „Žygio“ klubas, bet tai turbūt buvo silpniausia ekipa, prieš kokią mums yra tekę kada nors žaisti. Net traumą patyrusio Manto Fridriko nekeitėme kitu žaidėju ir antrajame kėlinyje rungtyniavome dešimtyje.

Tiesa, norėtųsi pagirti svečius už jų pasirengimą dvikovai - prieš rungtynes joniškiečiai įteikė mums savo klubo gaireles. Gražus poelgis“.

REKLAMA
REKLAMA

Taip, istorinių rungtynių šventė Joniškio ekipai tikrai buvo sugadinta, todėl dar ir dėl to šiandien smarkiai džiaugtis būtų kiek nepadoru.

4 ivarčiusKauno ekipai pelnė bosnis Edinas Pehličius, tris - Lukas Kochanauskas. Po kartą pasižymėjo Andrius Sanajevas, Audrius Račkus, Marius Činikas, Paulius Vaikasas, Tomas Miklinevičius ir Gediminas Vičius.

Trečiojo etapo burtai bus traukiami liepos 2 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų