REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Premjeras ne tik nebeslepia jau numatęs, kas perimtų finansų ministro portfelį Algirdui Šemetai išvykus į Briuselį, bet ir "nebeneigia", kad ja taps dabartinė Finansų ministerijos sekretorė Ingrida Šimonytė.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį Premjeras dar sakė "niekaip negalįs paneigti, bet negalįs ir patvirtinti" dėl I. Šimonytės kandidatūros, o ketvirtadienį "Žinių radijo" laidoje "Pozicija" sakė tik "negalįs paneigti".

REKLAMA

"Jeigu iškils klausimas, kad reikės naujo finansų ministro, o aš to negaliu patvirtinti, tai galiu pasakyti, kad aš žinau, kas juo būtų siūlomas", - trečiadienį po susitikimo su Prezidentu Valdu Adamkumi sakė A. Kubilius.

Vyriausybės vadovas neslėpė esąs už tai, kad Ministrų Kabinete būtų daugiau moterų. "Mes ir taip atsiliekame nuo europinio standarto", - sakė A. Kubilius.

Tuo tarpu dabartinis finansų ministras A. Šemeta kaip kandidatas į eurokomisarus vietoj Prezidente išrinktos Dalios Grybauskaitės trečiadienį susitiko su Europos Komisijos pirmininku Žozė Manueliu Barozu (Jose Manuel Barroso).

Sulaukus palankaus Ž. M. Barozo sprendimo, A. Šemeta būtų atsakingas už ES biudžetą ir finansinį programavimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų