REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Woo“ į reivo šalį

Hyper, hyper, melomanai ir trankių šokių mėgėjai. Šį penktadienį į „Woo“ grįžta šokamiausia miesto diskoteka „Pump up the 90‘s“.

REKLAMA
REKLAMA

Šie šokiai fenomenalūs ne tik tuo, kad juose niekada neskamba muzika, pasaulį išvydusi po 1999-ųjų.  Trečius metus Haddaway ir Snap! hitus savo grojaraščio tope laikantis „Pump up the 90‘s“ ideologas Sania buria vis gausesnį 90-ųjų skambesio entuziastų būrį už pulto ir ant jo.

REKLAMA

Šį kartą „Pump up the 90‘s“ prikalbino ypatingą kviestinį svečią – dar niekam negirdėtą reivo setą ruošia muzikaliausias Metal on Metal narys Manfredas.

Šio penktadienio „Pump up the 90‘s“ šokių programa yra dedikuojama legendinio „Love Parade“ dvidešimtmečiui. Pasak Sanios, savaitgaliais dažniau vadinamo žmogumi-vakarėliu, net ir ištikimiausi grupės XXL dainos „Reivo šalis“ gerbėjai pames savo glowstic‘us, keldami rankas į viršų pagal radikaliai atnaujintą muzikinę programą.

Reivas „Woo“ prasideda šį penktadienį, birželio 19 d., 22 val. Reiveriai, diskotekininkai, polietileniniai rūbai ir neoniniai plaukai – itin laukiami.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų