REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė  „LG Electronics“ pranešė pristačiusi naują fotografuojantį „Viewty 2“ (LG-GC900) telefoną su išmaniuoju fotografavimo režimu („Intelligent Shot Mode“), automatiškai analizuojančiu fotografavimo sąlygas ir nustatančiu kamerą.

REKLAMA
REKLAMA

Telefone integruotas 8 mln. taškų raiškos vaizdo jutiklis su galimybe padidinti jautrumą iki ISO 1600, didesnės raiškos WVGA lietimui jautrus ekranas, pažangesnis vaizdų apdorojimo procesorius ir LG sukurta lengvai naudojama „S-Class“ vartotojo sąsaja, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA

„Viewty 2“ atsirado kelios naujos fotografavimo funkcijos, tarp jų – keleto veidų aptikimo („Multi-Face Detection“) ir filmavimo DVD kokybės D-1 formatu. Taip pat yra fotografavimo prisilietus („Touch Shot“), meninio („Art Shot“), kosmetinio („Beauty Shot“), panoraminio („Panorama Shot“) ir nepertraukiamo fotografavimo („Continuous Shot“) funkcijos.

7,2 Mb/s spartos HSDPA mobiliojo interneto technologija ir belaidis „Wi-Fi“ ryšys leidžia „Viewty 2“ telefonu įkelti vaizdus per internetą plačiajuosčio ryšio sparta. Pasinaudojant A-GPS vietos nustatymo moduliu ir nuotraukų geografinio žymėjimo funkcija galima susieti nuotraukas su vieta, kurioje jos buvo fotografuotos. Nuotraukas ir kitus duomenis galima išsaugoti „Viewty 2“ integruotoje 1,5 GB talpos atmintyje arba „MicroSD“ kortelėse.

„Viewty 2“ telefonu Baltijos šalyje bus pradėta prekiauti jau šį mėnesį, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų