REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Puikų sezoną Kauno „Žalgirio“ ekipoje sužaidęs 22 m. 195 cm ūgio įžaidėjas Mantas Kalnietis gimtojo miesto komandos marškinėlius norėtų vilkėti ir kitą sezoną. Vis dėlto tai priklausys nuo Italijos Trevizo „Benetton“ klubo malonės.

REKLAMA
REKLAMA

Galiojančią trejų metų sutartį su „Benetton“ klubu dar vasarį pasirašęs įžaidėjas viliasi, kad Italijos klubas ateinantį sezoną jam leis rungtyniauti Lietuvoje.

REKLAMA

„Viskas priklausys nuo „Benetton” komandos, tačiau aš norėčiau likti „Žalgiryje“. Dabar mano agentai veda derybas su abiem klubais. Tikiuosi, kad jiems pavyks susitarti ir kitą sezoną žaisiu „Žalgiryje“, - tvirtino M.Kalnietis.

Trejų metų sutartį su „Benetton“ M.Kalnietis pasirašė dar vasarį, kai „Žalgirį“ krėtė finansinė krizė ir nebuvo matyti jokių klubo atsigavimo ženklų. Tuomet beveik visi žalgiriečiai tapo laisvaisiais agentais ir galėjo išvykti į kitas komandas.

REKLAMA
REKLAMA

„Benetton“ man leido sezoną baigti „Žalgiryje“, tačiau norėčiau čia likti ilgiau. Manau, kad dar nesu subrendęs kaip žaidėjas. Paulius Jankūnas Eurolygoje sėkmingai rungtyniauja jau 5 sezonus, o man čia buvo tik pirmasis geras sezonas. Tvirtai dar nesijaučiu“, - sakė M.Kalnietis.

Krepšininkas teigė norįs likti Kaune ir todėl, kad „Žalgirio“ akcininke tapus ŪBIG ir jos prezidentui Vladimirui Romanovui situacija klube yra stabili: „Nors ekonominė situacija visur yra nelengva, dabar nežinomybė „Žalgirio“ nebeslegia. Yra naujas šeimininkas ir tokių problemų, kokios buvo praėjusį sezoną, nebeiškils“.

2008-2009 m. sezoną Eurolygos varžybose M.Kalnietis vidutiniškai per rungtynes pelnydavo 8,5 taško ir atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus. Lietuvos krepšinio lygos finalo serijoje gynėjas vidutiniškai rinkdavo po 12,2 taško ir atlikdavo po 5,8 rezultatyvaus perdavimo per mačą.

Rokas Buračas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų