REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rihannos kaimynas padavė ją į teismą. Christianas Moelleris 21 metų dainininkę, nuomojančią apartamentus Los Andžele, kaltina įsibrovimu į asmeninę erdvę, nepatogumų sukėlimu ir neteisėtu svetimos nuosavybės naudojimu, birželio 17 dieną skelbia agentūra AP.

REKLAMA
REKLAMA

Los Andželo Aukštesniajam teismui paduotame ieškinyje Moelleris teigia, kad Rihanna nuolat pažeidinėja parkavimosi taisykles ir savo automobilį palieka jo namui priklausančioje teritorijoje. Be to, kaimynas skundžiasi ir Rihannos svečiais, kurie važinėja per jo kiemą ar tiesiog palieka automobilius jo valdose.

REKLAMA

Ieškinyje Moelleris taip pat nurodo, kad Rihannos namus saugančios stebėjimo kameros yra nukreiptos į jo nuosavybę. Kaip rašo portalas „E! Online“, atlikėjos kaimynas taip pat nepatenkintas, kad netoli jos namo pasodintas bambukas beveik visiškai užstoja jam vaizdą į gatvę.

Rihannos nuomojamų apartamentų savininkas Stephenas Yacobianas, kurio vardas taip pat minimas ieškinyje, pareiškė, kad visi kaltinimai jam ir atlikėjai yra visiškai nepagrįsti. Rihannos atstovai pareiškimo dėl Moellerio kaltinimo kol kas neišplatino. Būsima ieškinio nagrinėjimo data taip pat neskelbiama.

Neseniai Los Andžele prasidėjo dar vienos bylos, kurioje Rihanna yra ne kaltinamoji, bet nukentėjusioji, nagrinėjimas. Bylos pagrindas - 2009 metų vasario pradžioje įvykęs incidentas, kai dainininkę sumušė jos draugas dainininkas Chrisas Brownas. Netrukus po to Brownas pats pasidavė policijai, tuo tarpu Rihanna atsisakė liudyti prieš jį teisme. Nepaisant to, bylos nagrinėjimas vis tiek prasidėjo. Jei Browno kaltė bus pripažinta, jam gali būti skirta laisvės atėmimo bausmė iki 4 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų