REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusį savaitgalį, birželio 12-14 dienomis, merginų grupė „Olialia pupytės“ su koncertine programa viešėjo Ukrainoje.

REKLAMA
REKLAMA

Tą savaitgalį Dnepropetrovske tris dienas vyko penkių žvaigždučių viešbučio „Sunray“ vasaros sezono atidarymas, į kurį be Lietuvos atlikėjų buvo pakviestos tokios kultinės Rusijos žvaigždės, kaip Timoti ir „Via-gra“ bei viešnia iš Italijos - dainininkė Ingrid.  

REKLAMA

„Olialia pupytėmis“ vienas iš Ukrainos renginių organizatorių susidomėjo dar prieš pusę metų, kuomet jam į rankas pakliuvo „Playboy“ žurnalas, kurio viršelį puošė šios grupės nuotrauka. Prieš kelias savaites išgirdęs ir „Olialia pupyčių“ atliekamas dainas rusų, anglų bei italų kalbomis iš neseniai išleisto jų albumo „Išpildyk mano norus“, jis per rekordiškai trumpą laiką suorganizavo jų koncertą aukščiau minėtame prestižiniame renginyje.

REKLAMA
REKLAMA

Viešnagė Dnepropetrovske Lietuvos grupei paliko didžiulį įspūdį. Kaip kitaip reaguoti, matant prabangias jachtas, nuosavus lėktuvus, ant Dnepro upės kranto iškilusį puikų viešbutį su privačiu paplūdimiu iš balto smėlio, kurį ukrainiečiai vos prieš tris dienas atsiskraidino iš Azerbaidžano? „Olialia pupytėmis“ organizatoriai rūpinosi taip pat, kaip ir kitomis žvaigždėmis: grupė turėjo savo VIP apartamentus prie Dnepro kranto, dalyvavo visuose uždaruose renginiuose.  

„Olialia pupyčių“ koncertu renginio žiūrovai liko sužavėti, nors scenoje merginos pasirodė praėjus vos valandai po ilgo skrydžio. Po sėkmingo pasirodymo organizatoriai patikino, jog nuo šiol „Olialia pupytės“, kurios ne Lietuvoje yra vadinamos tiesiog grupe „Olialia“, bus tikrai laukiamos Ukrainoje vykstančiuose šou verslo renginiuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mes be galo jaudinomės lipdamos į sceną, kurioje po mūsų koncertavo Rusijos atlikėjas Timoti ir kitos žvaigždės. Tikrai atidavėme visas jėgas ir pasitelkėme visą savo žavesį, kad nenusileistume Rusijos scenos „gigantams“. Mūsų pasirodymas buvo priimtas labai šiltai. Dar kartą įsitikinome, kad žmonės Rytų Europoje labai emocingi ir mieli. Tai įrodė ir rusų žvaigždės Timoti draugiškumas ir paprastumas bendraujant su mumis. Jis visą mūsų buvimo Dnepropetrovske laiką rodė mums dėmesį ir vaišino šampanu,“ – pasakojo Oksana Pikul, kuri taip pat turi ukrainietiško kraujo, o jos giminės gyvena Dnepropetrovske.

REKLAMA

Tą patį vakarą merginos kartu su renginio VIP svečiais apsilankė viename iš geriausių Dnepropetrovsko naktinių klubų „Opera“.  

Šeštadienio rytą „Olialia pupyčių“ ir kitų renginio dalyvių, tarp kurių buvo ir Timoti, laukė išvyka į privačią salą, kurioje visi skanavo žuvienę, virtus vėžius, keptą lašišą. Atgal merginos skrido privačiais malūnsparniais.

O vakare grupė dalyvavo didžiuliame renginyje, kuriame buvo pristatyti naujausi „Mazzerati“ automobilių modeliai, „Versace“, „Valentino“ ir „Lanvin“ rūbų kolekcijos. Scenoje pasirodė atlikėja iš Italijos Ingrid ir kultinė Rusijos grupė „Via-gra“.  

REKLAMA

Sekmadienį „Olialia pupyčių“ niekas nenorėjo paleisti, grupei net buvo siūlomi dideli pinigai už dar vieną pasirodymą atidarymo šventės tęsinyje, tačiau atlikėjos buvo neperkalbamos ir leidosi į kelionę namo, nes jau pirmadienį Oksanos laukė sunkus makroekonomikos egzaminas. „Bet esame tikros, kad dar ne kartą sugrįšime pas svetingus ukrainiečius,“ – šypsojosi grupės dainininkės.





„Olialia pupytės“ su Timoti


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų