REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jonines pažymėkite ypatingai

„Didžiojo žygio po Baltijos šalis“ organizatoriai įsitikinę, kad nors šių metų Joninės, atsisakius jau tradicija tapusių ilgųjų savaitgalių, truks trumpiau, laisvą dieną galima praleisti taip, kad Jonines įsimintume ilgam.

REKLAMA
REKLAMA

Su šeima ir draugais vertėtų susiruošti į netoli visos Lietuvos Jonų sostinės - Jonavos, Lokenėlių kaime esantį parką „Lokės pėda“. Jonai, jų draugai, artimieji ir visi tą dieną turiningai norintys praleisti žmonės parke galės išbandyti pradedantiesiems ar patyrusiems ekstremalių pojūčių mėgėjams skirtas trasas. Didžiojo žygio po Baltijos šalis dalyviams „Lokės pėda“ taiko dvidešimties procentų dydžio nuolaidas.

REKLAMA

Pasak parko vadovų, „Lokės pėda“ tinkama Joninėms dar ir todėl, kad po aktyvių, fizinių jėgų reikalaujančių pramogų bus smagu pratęsti iškylą gamtoje. Prireikus bus galima čia pat išsinuomoti iškyloms būtiną inventorių.

Laisvą Joninių dieną galima praleisti ir Šiaulių rajone esančiame Kurtuvėnų regioniniame parke. Žygio dalyviai kviečiami pasinaudoti išskirtine galimybe: apsistoti Kurtuvėnų kempinge ir pasinaudoti jojimo centro paslaugomis taip pat su dvidešimties procentų nuolaida – ji taikoma visiems, turintiems žygio lankstinuką, kurį galima rasti kiekviename turizmo informaciniame centre. Vietos bendruomenė kasmet pažymi Jonines, todėl parko vadovai mano, jog ir šiemet Kurtuvėnų apylinkėse netrūks tradicinių apeigų ir geros nuotakos.

REKLAMA
REKLAMA

Birželio 23 d. 21 val. Joninių vakaras vyks ir netoli Anykščių, Bubiškyje. Šiose apylinkėse vertėtų aplankyti Antano Baranausko klėtelę - Anykščiuose esantį pirmąjį memorialinį muziejų Lietuvoje ir vieną iš dešimties Lietuvos objektų, įtrauktų į šių metų „Didžiojo Baltijos žygio“ programą.

„Didysis Baltijos žygis“ – tai trečius metus iš eilės vykdomas bendras trijų Baltijos šalių projektas. 30 objektų - po dešimt kiekvienoje šalyje – į šią programą įtraukė Lietuvos valstybinis turizmo departamentas, Latvijos turizmo plėtros agentūra ir Estijos turizmo agentūra, siekdamos skatinti vietos turizmą, didinti turistų srautus į Baltijos valstybes.

Aktyviausių žygio, truksiančio iki spalio 31 dienos, dalyvių laukia vertingi prizai. Numatomas pagrindinis prizas – skrydis vienu iš naujų aviakompanijos „Air Baltic“ maršrutu pasirinktinai ir savaitgalis 2 asmenims 4 žvaigždučių viešbutyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų