REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

CŽV direktorius apkaltino buvusį JAV prezidentą Dicką Cheney nedora politika ir pareiškė, kad šis politikas kone nori, kad prieš JAV būtų įvykdytas dar vienas teroristinis išpuolis. Šio išpuolio esą reikia, kad pasitvirtintų D. Cheney kritika, skirta prezidento Baracko Obamos saugumo politikai.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš manau, kad jis užuodžia kraują vandenyje. Kai skaitai tarp eilučių, atrodo tarsi jis norėtų, kad šalis būtų užpulta dar kartą, kad tik pasitvirtintų jo žodžiai“ - apie buvusio JAV prezidento pastarojo meto kalbas savo nuomonę dėstė CŽV vadas Leonas Panetta.

D. Cheney pastaruoju metu teigė, kad kai kurie B. Obamos administracijos sprendimai, tarp kurių yra ir nurodymai uždaryti Gvantanamo kalėjimą bei sustabdyti brutalius įtariamų teroristų tardymus, kelia pavojų JAV saugumui. D. Cheney teigia, kad yra itin svarbu tęsti George'o W. Busho administracijos saugumo politiką, kuri per pastaruosius 8 metus užtikrino Amerikos sauguma. Buvęs JAV viceprezidentas teigia manantis, kad L. Panetta buvo netinkamai suprastas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų