REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sandra Bullock nebevaidins romantinėse komedijose

Aktorė Sandra Bullock atsisako savo naujausią filmą „Piršlybos“ vadinti romantine komedija, nepaisant to, kad ant plakatų nurodytas būtent šis žanras.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo birželio 19 dienos pradedama rodyti juosta pasakoja apie leidėją, kuri, norėdama išvengti deportacijos iš Amerikos, susituokė su savo asistentu, kurio mirtinai nekenčia. Būtent vaidmenimis romantinėse komedijose „Greitis“, „Mis slaptoji agentė“, „Įsimylėti per dvi savaites“ išgarsėjusi S. Bullock pripažino besigailinti, jog sutiko vaidinti keliuose filmuose, kurių pavadinimus atsisakė įvardyti. Pasak garsenybės, ji daugiau nebesifilmuos stereotipinėse romantinėse komedijose.

REKLAMA

 „Nebevaidinu tokiose juostose. Jos siaubingos, visiškai nejuokingos ir neromantiškos, taigi neturėtų priklausyti šiam žanrui. Pernelyg mėgstu geras komedijas, tad neleisiu, kad jas sugadintų pavadinimas romantinė komedija. Pasakiau sau, kad turiu surasti kitą būdą, jog galėčiau dirbti ir mėgautis savo darbu. Taigi „Piršlybų“ tikrai negaliu vadinti romantine komedija“, - samprotavo Sandra Bullock.

Sandra Bullock ir Ryanas Reynoldsas gyvenimiškoje komedijoje – „Piršlybos“! Žiūrėkite kinuose nuo birželio 19 dienos!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų