REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jennifer Aniston humoro jausmas - tiesiog nepriekaištingas.

Penktadienį (birželio 12 dieną) Los Andžele vykusiuose Moterų kino apdovanojimuose "Crystal and Lucy Awards 2009" vakaro vedėja komedijų aktorė Chelsea Handler, nuolat juokaudama, įteikė Aniston "Crystal Award for Excellence in Film" apdovanojimą.

REKLAMA
REKLAMA

Handler juokelis skambėjo taip: "Tavo dėka moterų vaidmuo kine ženkliai išaugo, ir mes esame už tai dėkingi. Be to, tau pasistengus, Johnas Mayeris ėmė rečiau rodytis viešumoje, už ką mes taip pat tau norime pasakyti ačiū!"

REKLAMA

Kaip į tai reagavo Jennifer?

"Jenn susiėmė rankomis už galvos ir pradėjo taip užkrečiamai kvatoti, kad dvi jos draugės taip pat negalėjo sulaikyti juoko", - pasakojo vienas įvykio liudininkas.

Priimdama apdovanojimą Aniston atrodė labai laiminga. Padėkos kalboje 40 metų aktorė palygino asmeninį gyvenimą ir savo vaidintų herojų likimą.

"Egzistuoja kažkokia nepaaiškinama paralelė tarp mano realaus gyvenimo ir to, ką darau kine. Iš pradžių buvo "Gera mergaitė"... Paskui pradėjo "Sklisti gandai", atsirado "Sugundytas". O po to negalėjo neįvykti "Išsiskyrimas". Neilgai trukus gyventi tapo šiek tiek lengviau - pasirodė "Draugai su pinigais"... Jei kas nors turi scenarijų, pavadintą "Amžina meilė su subrendusiu, patikimu vyru", būtų tiesiog puiku! Aš sėdžiu už šešto stalelio, o mano agentai - už dvylikto".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų