REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sandra Bullock: „Turiu nuostabias krūtis“

„Nebuvau tarp apdovanotųjų iš aukščiau, bet šį bei tą vis tiek gavau“ – juokiasi kalbėdama apie savo krūtinę netrukus kino ekranuose pasirodysiančios romantinės komedijos „Piršlybos“ aktorė Sandra Bullock.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš pradžių buvau nepatenkinta, bet dabar manau, kad tai ką turiu yra aukso viduriukas man... Aš turiu nuostabias krūtis. Aš jas myliu. Jos nėra trigubo „D“ dydžio. Net nežinočiau ką daryti su trigubo „D“ dydžio krūtimis. Jos turbūt pačios turėtų savo sąmonę ir būtų savarankiškos. O man teliktų viską stebėti iš šalies.“ – džiaugėsi Sandra Bullock savo krūtimis.

REKLAMA

S. Bullock netrukus pamatysime romantinėje komedijoje „Piršlybos“. Čia ji vaidina kanadietę imigrantę kuriai puikiai sekasi kilti karjeros laiptais didelėje JAV korporacijoje. Ji garsėja kaip griežta ir valdinga viršininkė savo pavaldiniams. Kai Bullock personažas (Margaret Tate) netikėtai sužino, kad gali buti deportuota į „nuostabią, baltą ir šaltą šiaurę“, Margaret akimirksniu randa būdą išvengti deportacijos – tai santuoka iš reikalo.

REKLAMA
REKLAMA

Veikli ir laiko žodžiams nešvaistanti moteris iš karto sugalvoja išeitį ir pareigūnams pareiškia, jog yra susižadėjusi su savo asistentu Andrew (akt. Ryanas Reynoldsas). Tiesą sakant, Margaret su Andrew visuomet bendravo kaip šuo su kate. Visą laiką engtas asistentas lygiai taip pat greitai sumeta naujojo savo vadovės melo naudą ir pažada žaisti pagal jos pasiūlytas taisykles, tačiau su keliomis sąlygomis.

Romantinė komedija „Piršlybos“ kino teatruose pradedamas rodyti jau birželio 19 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų