REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį, likus 50-čiai dienų iki didžiųjų burlaivių regatos „The Tall Ships' Races Baltic 2009“, Klaipėdos universiteto burlaiviu „Brabander“ plaukė žymūs Klaipėdos žmonės.   

REKLAMA
REKLAMA

Natalija Zvonkė, Kristina Navickaitė ir „Tina Dance“ šokėjos, buvusios grupės „Mango“ narės neišsigando gūsingo vėjo ir nešilto oro. Daugiau kaip 20 žmonių kompanija plaukė į atvirą jūrą ir džiaugėsi įspūdžiais. Dainininkas Mino, Eglė Jackaitė su draugais nusprendė likti krante ir laukti išplaukusiųjų. „Brabander“ grižus į uostą, svečių laukė šilta žuvienė, kuria taip didžiuojasi klaipėdiečiai, bei šaltas „Švyturio“ alus.  

REKLAMA

Liepos 31 d. – rugpjūčio 3 d. Klaipėda taps „The Tall Ships' Races Baltic 2009“ finišo uostu. Regatos priėmimo datos sutaps su tradicine Jūros švente. Dalyvauti regatoje gali bet kokio tipo ir amžiaus buriniai laivai (didesni nei 9,14 m.). Planuojama, kad į Klaipėdą atvyks virš šimto laivų: 20 – A klasės burlaivių (didesni nei 40 metrų), 17 – B klasės burlaivių (mažesni nei 40 metrų), 60-70 – C ir D klasės jachtų.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinė sąlyga dalyvaujantiems laivams –  ne mažiau nei pusę įgulos turi sudaryti jaunimas nuo 15 iki 25 metų. Taip siekiama buriuojant ugdyti skirtingų tautybių, religijų ar socialinių sluoksnių jaunus žmones, suteikti jiems naujos patirties ir galimybę dirbant komandoje įveikti jūrų pateikiamus iššūkius.





Burlaivis „Brabander“

Kristina Navickaitė

Šypsenos išplaukiant

„Tina Dance“ merginos





Mino mojuoja išplaukusiems

Mino ir Eglė Jackaitė

Ragaujama žuvienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų