REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Shaquille'as O'Nealas gali tapti Žydrūno Ilgausko bendraklubiu

Po nesėkmingos Klivlendo „Cavaliers“ ekipai sezono pabaigos vėl atgijo kalbos apie galimus mainus, kuriuos ekipa turėtų atlikti, kad sugebėtų kitą sezoną galiausiai pasiekti NBA čempionų titulą. Šių gandų sūkuryje atsidūrė Fynikso „Suns“ klubo vidurio puolėjas Shaquille'as O'Nealas. Manoma, kad nesulaikoma šio „centro“ jėga po krepšiais būtų puikus papildas prie LeBrono Jameso žaidimo stiliaus.

REKLAMA
REKLAMA

Įmanomo sandorio dalys išlieka nepakitusios. Į Klivlendą keltųsi Sh.O'Nealas, o mainais už jį „Suns“ gautų apie pasitraukimą iš NBA galvojantį sunkųjį krašto puolėją Beną Wallace'ą bei gynėją Sashą Pavlovičių, kuris gali tapti laisvuoju agentu jau šią vasarą.

REKLAMA

Turint omenyje 20 milijono dydžio Shaq'o atlyginimą kitą sezoną šie mainai „Suns“ klubui sutaupytų 9,9 milijono dolerių ar net daugiau, jei B.Wallace'as nutartų išpirkti savo sutartį ir baigti karjerą. Tuo tarpu „Cavs“ po šių mainų savo gretose turėtų žaidėją, galintį pasipriešinti Orlando „Magic“ aukštaūgiui Dwightui Howardui.

37 metų Sh.O'Nealas šį sezoną buvo išrinktas į trečiąjį NBA simbolinį penketuką. Jis žaidė net 75 reguliariojo sezono rungtynėse - daugiausiai per pastaruosius devynis sezonus. Per mačą „centras“ vidutiniškai rinkdavo 17,8 taško, atkovodavo 8,4 kamuolio ir krepšį atakavo 60,9 procento taiklumu (geriausiai karjeroje).

Ne toks atletiškas kaip prieš tai 34 metų B.Wallace'as vis dėlto galėtų padėti „Suns“ gynyboje. Praėjusį sezoną amerikietis per rungtynes rinkdavo 2,9 taško, atkovodavo 6,5 kamuolio, tačiau žaidė tik 56 rungtynėse, nes buvo kamuojamas traumų. Tuo tarpu 25 metų S.Pavlovičius per mačą pelnydavo 4,6 taško ir nuo trijų taškų zonos krepšį atakavo geriausiai karjeroje - 41 procento taiklumu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų