REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per savaitę - birželio 5-11 dienomis - Lietuvos keliuose žuvo 6 žmonės - 3 keleiviai, 2 pėstieji, 1 vairuotojas. Sužeidimus patyrė 73 eismo dalyviai.

REKLAMA
REKLAMA

Iš viso per savaitę užregistruoti 63 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės.

Lietuvos policijos eismo priežiūros tarnybos duomenimis, įvyko 4 eismo įvykiai, kurių kaltininkai - neblaivūs vairuotojai. Šiuose įvykiuose 2 žmonės žuvo, 6 sužeisti.

REKLAMA

Birželio 6-ąją Klaipėdoje kelio vingyje vairuojamo automobilio "Honda Accord" nesuvaldė 31 metų šio miesto gyventojas. Automobilis atsitrenkė į geležinkelio viaduko betoninę atramą. Vairuotojas, patyręs daugybinius sužeidimus, komos būklės buvo paguldytas į ligoninę, kur po dviejų dienų mirė.

Birželio 7-ąją Šiauliuose 76 metų moterį, įėjusią į važiuojamąją dalį, kliudė automobilis "Audi 80", vairuojamas 32 metų šio miesto gyventojo. Dėl patirtos galvos traumos pėsčioji buvo paguldyta į ligoninę, kur po kelių valandų mirė.

REKLAMA
REKLAMA

Tos pačios dienos vakarą Prienų rajone, kelyje Mauručiai-Vinčai-Puskelniai, neblaivaus 42 metų Kazlų Rūdos savivaldybės gyventojo vairuojamas automobilis "Opel Astra", sukdamas į šalutinį kelią, nepraleido priešpriešinio eismo juosta važiuojančio krovininio automobilio "Volvo" ir su juo susidūrė. Žuvo 20 metų lengvojo automobilio keleivis. Šio automobilio vairuotojas dėl patirtų sužeidimų paguldytas į ligoninę. Jam nustatytas vidutinis 1,92 promilės girtumas.

Birželio 8-osios vakarą Kauno rajone, Ežerėlyje, nenustatytas automobilis partrenkė ir mirtinai sužalojo 69 metų vyrą. Automobilis iš įvykio vietos nuvažiavo.

Birželio 9-osios vakarą Kelmės rajone, Kuršukų kaime, iš šalutinio kelio į pagrindinį įvažiavęs automobilis "Volkswagen Golf" susidūrė su krovininiu automobiliu "Daf", kurį vairavo 44 metų Lenkijos pilietis. Įvykio metu sužeisti trys žmonės: lengvojo automobilio 53 metų vairuotoja ir su ja važiavę 53 ir 80 metų vyrai. Visi trys, patyrę daugybinius sužeidimus, buvo paguldyti į ligoninę. 53 metų keleivis ligoninėje mirė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų