REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Realo“ klubas nerimsta – prieš kelias dienas iš AC „Milano“ įsigiję 27-erių metų brazilą Kaką, ispanai pateikė rekordinį pasiūlymą „Manchester United“ klubui dėl Cristiano Ronaldo įsigijimo, o „Manchester United“ vadovai sutiko su pasiūlyta 93 milijonų eurų kaina.

REKLAMA
REKLAMA

Oficialus Anglijos čempiono interneto puslapis išplatino tai patvirtinantį pranešimą:

„Manchester United“ gavo visų laikų rekordinio dydžio 93 milijonų eurų pasiūlymą iš Madrido „Realo“ ekipos dėl Cristiano Ronaldo. Atsižvelgdamas į tai, kad portugalas dar kartą išreiškė norą palikti dabartinę komandą, „Manchester United“ sutiko duoti leidimą „Realui“ susisiekti su žaidėju ir susitarti dėl kontrakto.

REKLAMA

Tikimasi, kad derybos bus baigtos iki birželio 30 dienos, o „Manchester United“ klubas iki to laiko nepateiks jokių savo komentarų.“

Tokiu būdu tapo aišku, kad „Manchester United“ pagaliau yra pasiryžęs parduoti dabartinį „Auskinio kamuolio“ („Ballon d'Or“) savininką geriausią pasaulio futbolininką Cristiano Ronaldo, o pats Potugalijos talentas dar kartą patvirtino, kad žaisti Madrido „Reale“ yra viena didžiausių jo svajonių.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad C. Ronaldo į „Manchester United“ ekipą atvyko 2003 metais ir per 292 rungtynes pelnė 118 įvarčių. Paskutiniame sezone puolėjas įmušė 26 įvarčius, su vienuolike laimėjo Anglijos „Premier“ lygą ir pasiekė UEFA Čempionų lygos finalą.

Už Brazilijos futbolo rinktinės ir AC „Milan“ saugą Kaką Madrido „Realas“ sumokėjo 67,2 mln. eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų