REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gili ir lėta šeštadienio naktis „Woo“

Druskininkų krašto viltys ir pažibos, savo sferoje besijaučiančios it žuvys vandenyje - ne, kalbame ne apie kokias nors jaunas politikos viltis.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbame apie du didžėjus, Martin Virgin ir St. Stereo, jau šeštadienį, birželio 13-ąją savo projektą „Love In Slow Motion“ pristatančius klube „Woo“.

REKLAMA

Disco skambesio jau senokai pavilioti Martin Virgin ir St. Stereo teigia „lėtą meilę“ laužti pradėję dėl to, jog renginiuose, kuriuos lankydavo ar kuriuose grodavo, pasigesdavo subtilumo. „Love In Slow Motion“ - tai vakarėliai, internetinis dienoraštis ir, galima sakyti, judėjimas už gilesnį bei lėtesnį šokių muzikos skambesį. Šių metų pradžioje startavo ir minėtas dienoraštis, ir pirmieji šokiai mažose sostinės kavinėse.

REKLAMA
REKLAMA

Interneto dienoraštyje adresu love-in-slow-motion.blogspot.com draugai didžėjai pristato visų pirma savo grojamą ir kuriamą muziką bei savo mėgiamus artistus. Čia jie pagiria ir disco fronte kariaujančius kolegas lietuvius, ir tolimojo užsienio kosminės muzikos žvaigždes, atranda įdomių miksų bei karštų kūrinių ir  muzikinių faktų.

Taip pat, be abejo, nuolat kviečia į savo vakarėlius „Love In Slow Motion“ - jie sostinėje vyksta vis dažniau.

Norintiems moraliai pasiruošti šeštadienio šokiams Martin Virgin ir St. Stereo turi ką pasufleruoti. Paklausykite, pavyzdžiui, „Woolfy & Projections“ kūrinio „Neeve“ tropinio karščio remikso. Arba jauno ir talentingo škoto The Revenge meistriškai perdirbtos Stevie Wonder klasikos „Night Flight“... Na, dar Acos Coolkas „Free Flight“. Daugiau rekomendacijų, kaip jau minėjome, rasite vyrukų dienoraštyje internete.

Šeštadienį, birželio 13-ąją Martin Virgin ir St. Stereo kviečia dailia vasariška muzika mėgautis lėtai ir niekur neskubėti. Tam turėsite visą naktį. Na, o gilius disco ritmus į vaizdo projekcijas transformos savo amato profesionalai vidžėjai RUT RUT.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų