REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kodėl Vladimiras Prudnikovas nenori pripažinti savo anūkės?

Kodėl žinomi Lietuvos žmonės atsisako savo vaikų, kodėl kiti pralaimi bandydami išsaugoti tai, kas brangiausia, kodėl dar kiti sugeba prieš savo atžalas pakelti ranką?

REKLAMA
REKLAMA

Šį trečiadienį TV3 laida „Nuodėmių dešimtukas“ įvardins dešimt skaudžių tėvų ir vaikų santykių, teismų, pykčių ir dalybų, kalbins paliktus ir paliekančius.

REKLAMA

Kodėl Radžio tėvai jo išsižadėjo ir palikę sūnų vaikų namuose taip ir nepasiekė doros kelio? Kiti tėvai atiduoda paskutines jėgas dėl pačių artimiausių – nėra nė vieno Lietuvos gyventojo, kuris nebūtų susipažinęs su Ingos Rinau istorija ir jos žūtbūtine kova dėl teisės auginti savo dukrą. Vieni tėvai atkreipia visuomenės dėmesį begaliniu noru būti kartu su savo vaikais, kiti tuo, kad atsisako visų ryšių su giminėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip antai operos ir kitų kūrinių boso partijų atlikėjas, buvęs Kultūros ministras, nacionalinės premijos laureatas, iki šiol vengiantis pripažinti savo anūkę Eveliną. Vyriausios dukros Sabinos mergaitė jau ketverius metus bando prisibelsti į senelio širdį, tačiau jos pastangos nueina veltui. Vladimiras Prudnikovas ; neketina prisiminti turįs anūkę. Kuo ji taip prasikalto?

Dabar Evelinai jau šešiolika. Paauglė, šiemet ketinusi pasveikinti senelį šešiasdešimtmečio proga, ir vėl nebuvo išgirsta. Vladimiras Prudnikovas nieko nenori girdėti apie vyriausios dukters Sabinos mergaitę – savo tikrąją anūkę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kai pirmą kartą prieš ketverius metus mergaitė atvėrė tuomet kultūros ministerijos slekstį, buvęs ministras Vladimiras Prudnikovas rėžė, jog šito vaiko nepažįsta ir beveik viešai jos išsižadėjo.

Žinoma estrados atlikėja Vitalija Katunskytė „Nuodėmių dešimtukui“ išdrįs prisipažinti apie jos šeimą slegiančias baimes. 29-erių dainininkės sūnus netrukus bus paleistas iš Marijampolės pataisos namų. Ko baiminasi atlikėja ir kodėl „Nuodėmių dešimtukas“ nusprendė pasibelsti į jos namų duris, TV3 žiūrovai sužinos jau šį trečiadienį.

REKLAMA

Taip pat trečiadienio laidoje laukia Džordanos Butkutės, Atlantos, Egidijaus Dragūno ir kitų žinomų Lietuvos žmonių šeimų istorijos, kurias dažniausiai jų herojai nori pamiršti.

Skandalingiausi vaikų ir tėvų santykiai „Nuodėmių dešimtuko“ laidoje bus paskelbti trečiadienį, birželio 10 dieną, 20.10 val. per TV3.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų