REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 12 d., pirmą kartą penktadienį, o ne šeštadienį, Vilniaus klube „Gravity“ jau visų ištroškusių vasaros laukia dar vienas, trečius metus vykstančios renginių serijos „MTV The Block“ vakarėlis.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš birželio mėnesio lietuviškas liūtis nusistačiusiame renginyje gros „G&G Sindikato“ didžėjus Mamania ir svečias iš Olandijos – DJ Switch.

REKLAMA

Hip hop, r‘n‘b bei urban didžėjus iš Olandijos Lietuvoje lankysis jau antrą kartą, todėl „MTV The Block“ fanams žada pateikti naujienų ir pasirodyti dar geriau bei įspūdingiau, nei prieš tai buvusį kartą. „Grodamas Lietuvos publikai, pastebėjau, kaip ji puikiai reaguoja tiek į hip hop‘o, r‘n‘b  klasiką, tiek į visiškai naujus eksperimentus su šiais muzikos stiliais. Tikiuosi, kad ir šįkart publika mane supras“, - pasakojo DJ Switch.

REKLAMA
REKLAMA

„MTV The Block“ - daugiausiai dėmesio iš lankytojų sulaukiantis bei bene ilgiausiai gyvuojantis hip hop‘o ir r‘n‘b vakarėlių ciklas Lietuvoje, „Gravity“ lankytojus madingiausiais ritmais leisti vakarus kviečia kartą per mėnesį. Kiekvieną kartą, visų džiaugsmui, prie pulto stoja didžėjus iš  užsienio bei serijos rezidentas, vienas iš garsiausių hip hop’o stiliaus didžėjų Lietuvoje - Mamania.

„Pats įsitikinau, kad Lietuvoje besidominčių r‘n‘b bei hip hop‘u yra labai daug. Tai verčia pasitempti, nes jau žinau, kad manęs laukia išties išranki ir reikli publika. Tačiau taip man dar labiau patinka, - žinau, kad siekdamas sukviesti žmones į šokių aikštelę turėsiu atiduoti visas jėgas ir pademonstruoti aukštąjį DJ‘avimo pilotažą“, - ypatingam pasirodymui ruošiasi olandas.

Šis „MTV The Block“ su DJ Switch ir Mamania žada būti vasaros linksmybių pranašas bei geriausias sprendimas penktadienio vakaro praleidimui. Taigi, kartu švęsime dar vieną vėsų ir lietingą savaitgalį MTV vakarėlyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų