REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po savaitgalį prieš austrus iškovotos penktos pergalės 7-os atrankos į 2010-ų metų pasaulio futbolo čempionatą grupės lyderės Serbijos rinktinės vyriausiasis treneris Radomiras Antičius neslėpė džiaugsmo.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak 60-ies metų stratego, dabar serbų galimybės iškovoti išsvajotąjį kelialapį į Pietų Afrikos Respublikoje vyksiančias planetos pirmenybes – beveik idealios.

REKLAMA

Kaip pagrindinius konkurentus, vis dar galinčius serbams pakišti koją, R. Antičius įvardija Prancūzijos nacionalinę komandą, tačiau kaip didžiausią grupės atradimą neabejotinai išskiria Lietuvos futbolininkus.

„Dabar aš esu labai laimingas ir ne tik dėl mūsų rezultatų. Mums pavyko suburti puikų kolektyvą, kuris pasitiki savo jėgomis. Mes esame tarsi viena didelė šeima ir tai ir yra pagrindinis pergalių raktas.

Trečiadienį mes Farerų salose žaisime labai svarbias rungtynes su vietos rinktine. Jie turi naują trenerį, todėl bus nusiteikę rimtai kovai. Paskutiniais metais fareriečiai žengė didžiulį žingsnį į priekį ir mes su jais turėjome vargo net žaisdami savo aikštėje, kai įmušėme tik du įvarčius. Vis dėlto mes esame taip arti savo svajonės, kad nesiruošiame dabar sustoti ar pasiduoti.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau laukiantys du mačai su prancūzais ir rumunais mums bus tarsi finalas. Nors ir labai gerbiu Prancūzijos rinktinę ir negaliu apie ją pasakyti nė vieno blogo žodžio, ne jie, o mes kol kas dominuojame savo grupėje. Be to, aš tikiu savo auklėtiniais ir žinau, kad jie yra pajėgūs išlaikyti lyderių poziciją iki galo.

Vertinant ligšiolinius mūsų grupės rezultatus negalėčiau pasakyti, kad buvo labai daug netikėtumų. Taip, galima būtų išskirti Lietuvos pasirodymą. Jų rinktinė puikiai organizuota ir susižaidusi, demonstruoja gerą futbolą ir atrodo tikrai įtikinamai, taigi ji turbūt nusipelno būtų įvardyta kaip malonus siurprizas.“

Priminsime, kad šeštadienį Serbija namuose 1:0 (1:0) palaužė Austriją, o Lietuva savo aikštėje 0:1 (0:1) neatsilaikė prieš Rumuniją.

Dabartinė 7-os atrankos į pasaulio čempionatą grupės turnyrinė lentelė:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų