REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmąją birželio savaitę matomiausių Lietuvos veidų dešimtuke - kaip niekad daug įžymybių, sąmoningai vengiančių viešumo ir nemėgstančių kalbėti asmeninio gyvenimo temomis.

REKLAMA
REKLAMA

Tradiciniams lenktynių lyderiams (pvz., Mantui Petruškevičiui) dar neįsibėgėjus į pirmąją dešimtuko vietą tykiai įsliūkino verslininkas Darius Katinas. Asmeninėmis temomis kalbėti nelinkusį Katiną žurnalistai bando iškvosti apie artėjančias vestuves su sužadėtine Vaidile. Tačiau uždarasis verslininkas nesileidžia įviliojamas į pinkles ir mieliau kalba apie vengriškos virtuvės ypatumus.

REKLAMA

Antroje dešimtuko vietoje - Erica Jennigs. Žiniasklaidos dėmesio vengianti dainininkė praeitą savaitę išplatino pranešimą („kad nekiltų nereikalingų spėlionių ir klausimų“) apie būsimą šeimos pagausėjimą. Ši žinia apkeliavo visus geltonosios spaudos leidinius ir užtikrino Ericai antrąją vietą „Veidų lenktynių“ dešimtuke.

Matomiausiųjų sąraše yra ir dar viena „uždara“ įžymybė - Alanas Chošnau. Dainininkas bando žurnalistus išmokyti taktiškumo, bet šie vis tiek atkakliai braunasi į jo ir Aidos Žiliūtės miegamąjį.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmąją birželio savaitę „Veidų lenktynėse“, kaip jau įprasta, galime išvysti ir Manto Petruškevičiaus veidelį. Gana dažnai viešumoje šmėžuojantys - Nerijus Juška, Egmontas Bžeskas, Šorena ir Rūta Ščiogolevaitė - taip pat čia.

Devintoje ir dešimtoje „Veidų lenktynių“ dešimtuko vietoje matome ne itin dažnai viešnias Lietuvoje. Greta Šapkaitė kurį laiką gyveno Didžiojoje Britanijoje, todėl apie ją ilgokai nebuvo nieko girdėti. Natūralu, kad grįžus į tėvynę tenka atiduoti duoklę naujienų pasiilgusiai geltonajai spaudai.

Gegužės 29 dieną vykę „Sidabrinės gervės“ apdovanojimai į matomiausiųjų Lietuvos įžymybių dešimtuką atpūtė ir Rusijoje gyvenančią aktorę Ingeborgą Dapkūnaitę. Galima prognozuoti, kad jau kitą savaitę Ingeborga dažniau lankysis ne Lietuvos, bet Rusijos geltonosios spaudos puslapiuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų