REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas atsiskaitė ne tik su sezoną komandoje baigusiais krepšininkais, bet ir tais žaidėjais, kurie legendinėje komandoje rungtyniavo ankstesniais metais.

REKLAMA
REKLAMA

„Tos skolos nė nesitikėjau atgauti, - prisipažino 2008 metais „Žalgiryje“ pusę sezono rungtyniavęs senegalietis Mamadu N'Diajė (Mamadou N'Diaye). - Dabartinėje situacijoje tai - retas atvejis Europos krepšinyje. Man skolingi ir kai kurie kiti klubai. Tačiau jie neturi finansinių išteklių įsiskolinimams padengti“.

REKLAMA

Ūkio banko investicinei grupei (ŪBIG) pradėjus valdyti Kauno „Žalgirį“ atsiskaityta ir su tais krepšininkais, kurie komandoje rungtyniavo prieš penkerius ar ketverius metus. Daugelis jų pripažino nesitikėję atgauti algų.

„Vykdysime savo įsipareigojimus ir padengsime visus įsiskolinimus, kurie yra pagrįsti ir realūs“, - užtikrino „Žalgirio“ valdybos narys Remigijus Jurgelaitis.

Jis apgailestavo, kad kai kurie buvę „Žalgirio“ žaidėjai siekia atgauti didesnes sumas nei reikalavo anksčiau, kai legendinė komanda buvo atsidūrusi ant bankroto ribos.

REKLAMA
REKLAMA

„Susidaro įspūdis, kad, atstovaujami Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubo viceprezidento advokato Sigito Židonio, keli buvę žaidėjai atmeta bet kokius siūlomus sprendimo būdus. Matyt, jie turi kitų tikslų“, - abejonių kilo klubo atstovams.

ŪBIG gegužės pabaigoje įvykdė įsipareigojimus sezoną komandoje pabaigusiems krepšininkams, pradėta atsiskaityti su kreditoriais.

Pavyko susitarti ir su anksčiau komandoje žaidusiu Vilmantu Diliu. Prieš keletą mėnesių šalies spaudoje eskaluota V.Dilio teismo byla baigėsi abipuse taikos sutartimi. „Žalgiris“ su krepšininku yra visiškai atsiskaitęs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų