REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

R. Reynoldsas prisipažino, kaip pasipiršo S. Johansson

Romantinių komedijų žvaigždei Ryanui Reynoldsui, kurio naujausią vaidmenį žiūrovai netrukus išvys filme „Piršlybos“, dauguma gerbėjų realiame gyvenime palinkėtų daugiau romantikos...

REKLAMA
REKLAMA

Praėjus daugiau nei pusmečiui nuo 2008 m. rugsėjį įvykusių slaptų vestuvių su seksualiąja Scarlett Johansson, aktorius praskleidė paslapties šydą, kuris iki šiol gaubė jų santykius ir tuoktuves.

REKLAMA

Ryanas Reynoldsas prisipažino, jog savo būsimai žmonai pasipiršo... nusiuntęs SMS žinutę!

„Sunkiausia man buvo surasti žodžius, kurie išsakytų visą mano meilę ir visą džiaugsmą, ir surašyti juos vos į vieną žinutę. Tuomet beliko paspausti „Siųsti“, - intymia akimirka pasidalijo aktorius.

Nežinia, ar tokį neromantišką būdą pasipiršti merginai paskatino baimė ar anksčiau išsiskyrimu pasibaigę santykiai su buvusia sužadėtine Alanis Morissette, tačiau akivaizdu, kad R. Reynoldsas nė kiek neišgyveno dėl savo sprendimo pasipiršti SMS žinute. Tiesa, kaip, gavusi tokią žinutę, sureagavo žavioji Scarlett Johansson, aktorius neatskleidė...

Visa tiesa apie fiktyvias imigrantų vedybas – romantinėje komedijoje su Ryanu Reynoldsu ir Sandra Bullock „Piršlybos“! Filmo premjera – birželio 19 dieną!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų