REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tėvo dieną klube „Woo“ groja tik tėvai

Pirmą kartą šeimos švenčių istorijoje Tėvo diena klube „Woo“ bus pažymėta  šokiais, kuriuos vairuos išskirtinai tik tėvais jau tapę žinomiausi Vilniaus didžėjai.

REKLAMA
REKLAMA

Šį šeštadienį Birželio 6 d., už „Woo“ DJ pulto muzikinę išmonę ir jėgas suvienys Kym Wild iš Metal on Metal, Pupa (Backdoors), Justas Fresh (Mondayjazz/Boogaloo), Naglis iš Hockey Punks, Akinis iš Milkbazės, Andrius Rio ir žmogus-diskoteka Miša Berloga (80‘s). Tėvų šokiams diriguos „Woo“ siela ir kūnas Rolas su vyresnėle dukra Ieva.

REKLAMA

Skirtingais muzikos stiliais žongliruojantys tėveliai iš karto ir vienbalsiai sutarė dėl vieno -  Tėvo diena yra nepelnytai nustelbta ir primiršta šventė.  

„Kiekvieną pavasarį tas pats. Savo atžalos neprisišauksi – tik piešia atvirukus, tik rašo eilėraštukus mamoms...“, - vienas per kitą apgailestavo tėveliai-didžėjai. Todėl, pasak jų, tėčiai turi vienytis ne bet kur ir bet kada, o ten kur linksmiausia – diskotekoje, už didžėjaus pulto.

REKLAMA
REKLAMA

Kas sakė, kad tėčiui tereikia sofos ir televizoriaus?! Mieli vaikučiai, draugai, kaimynai ir šokių aikštelės giminiečiai! Visus Jus klubas „Woo“ ragina jau šiandien pradėti ruoštis artėjančiai Tėvo dienai. Eilėraštukai, pasilypėjus ant taburetės, gėlės, įmantrūs šokio judesiai  – turėsite atlikti tik tiek, kad aštuoni šauniausi tėveliai  šokdintų Jus visą naktį.

Užsirašykite:  aštuoni žinomiausi didžėjai + viena šokių naktis = Tėvo dienos vakarėlis  klube „Woo“,jau šį šeštadienį,  birželio 6 d., nuo 22 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų