REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Muzikos gerbėjai, kuriems kovo mėnesį nepavyko įsigyti bilietų į vienintelį Baltijos šalyse Madonnos koncertą rugpjūčio mėnesį Taline, turi naują galimybę.

REKLAMA
REKLAMA

Koncerto organizatoriai praneša, kad šiandien, penktadienį, 10 val. ryte interneto svetainėje www.ticketpro.lt pasirodys prekybai skirtas ribotas bilietų į šį koncertą kiekis.

REKLAMA

Šiuos bilietus nuo penktadienio ryto galės įsigyti visų trijų Baltijos šalių muzikos gerbėjai. Organizatorių teigimu, tai nėra papildomi bilietai, o iš kovo mėnesį užsakytų, tačiau nenupirktų arba atmestų rezervacijų, todėl bendras bilietų kiekis į Madonnos koncertą išlieka 70 300.

Bilietų į Madonnos koncertą kaina Lietuvoje išliks ta pati, kaip ir pradžioje: stovimo bilieto – 210 litų, bilieto į fanų zoną – 440 litų, atsiskaitymui naudojant „Swedbank“, SEB ir „Nordea“ bankų internetinį apmokėjimą.

REKLAMA
REKLAMA

Popmuzikos karaliene vadinama Madonna rugpjūčio 4 dieną pirmą kartą atvyks į Baltijos šalis ir Talino Dainų slėnyje surengs savo koncertų turo „Sticky & Sweet Tour“ pasirodymą. Šis koncertas yra Madonnos turo, pristatančio albumą „Hard Candy“, tęsinys, kurio metu ji aplankys šalis, kuriose dar nėra koncertavusi arba lankėsi labai seniai. Specialus koncerto svečias – garsus britų didžėjus Paulas Oakenfoldas.

Koncertą prodiusuoja – kompanija BDG bendradarbiaudama su „Live Nation Global Touring“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų