REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS



Angelina Jolie

Angelina Jolie (34) - JAV aktorė, kuri yra dirbusi modeliuotoja. Šiuo metu ji yra Geros Valios ambasadorė Jungtinių Tautų Pabėgėlių agentūroje. Angelina gimė 1975 06 04, Los Andžele. Tėvai aktoriai Džonas Voitas ir Marselina Bertran.  Abu tėvai mirė 2007 m. nuo vėžio. Angelina būdama keturiolikos bandė žalotis pjaustydamasi, nes sielvartavo todėl, kad ji buvo pajuokos objektas mokykloje - akiniai, prastesnės kokybės drabužiai ir „kabės“.

Iš viso Angelina yra laimėjusi tris Auksinius gaublius ir Oskarą, už antraeilio moters vaidmens atlikimą filme Girl, Interrupted. Didelę sėkmę jai atnešė vaidmuo filme Lara Croft: Tomb Raider. Nuo 2001 metų Jolie yra beveik viena geriausiai apmokama ir pasaulyje žinoma aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė buvo susituokusi su Jonny Lee Miller ir Billy Bob Thornton. Dabar gyvena su aktorium Brad Pitt. Spauda šią porą vadina Brangelina. Brangelina turi 6 vaikus: 3 yra įsivaikinusi ir 3 savus vaikus. 2002 m. Jolie įsivaikino pirmą vaiką Maddox Chivan Jolie-Pitt (7). 2005 m. Jolie įsivaikino šešių mėnesių mergaitę, kuri svėrė tik 4 kg iš Etiopijos Zahara Marley Jolie-Pitt (4). 2006 m. gegužės 27 d. Jolie su Brad Pitt susilaukė dukters Shiloh Nouvel Jolie-Pitt (3). 2007 m. Jolie įsivaikino trejų metų berniuką iš Vietnamo, Pax Jolie-Pitt (5). 2008 m. liepos 12 dieną Jolie su Brad Pitt susilaukė dvynukų - berniuko Knox Leon Jolie-Pitt (1) ir mergaitės Vivienne Marcheline Jolie-Pitt (1). Angelina Jolie atskleidė, kad nori įsivaikinti filmo „Lūšnynų milijonierius“ žvaigždę - vieną iš vaikų - Azharuddinas Mohammedas (10), taip pat pasiimtų ir Rubiną Ali (9), kuri taip pat vaidino daug apdovanojimų pelniusiame filme.

REKLAMA

Angelina pamišusi dėl tatuiruočių, visų savo vaikų gimimo vietos koordinates išsitatuiravus ant kairės rankos. Taip pat ant rankos turi išsitatuiravus raidę M, jos motinos garbei Marcheline Bertrand, kuri mirė nuo vėžio. Ant nugaros išsitatuiravus „Know your rights“. Ant kairiosios mentės tatuiruotė skirta jos įsūniui Maddox'ui, kad apsaugotų jį nuo pavojų. Parašyta Kmer kalba, kuri yra nacionalinė Kambodžos kalba. Tai tik kelios tatuiruotės, kurias aktorė turi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų