REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentas Valdas Adamkus savo ir visų Lietuvos žmonių vardu pareiškė užuojautą Prancūzijos vadovui Nikolia Sarkozi (Nicolas Sarkozy) ir nukentėjusiųjų šeimoms bei artimiesiems dėl tragiškai Atlanto vandenyne pasibaigusios „Air France“ lėktuvo katastrofos.

REKLAMA
REKLAMA

„Šią sunkią minutę norėčiau palinkėti Jums ir Prancūzijos žmonėms stiprybės bei susitelkimo“, - užuojautos laiške rašo Lietuvos vadovas.

REKLAMA

Trečiadienį Brazilija oficialiai patvirtino, kad Atlanto vandenyne rastos nuolaužos yra Prancūzijos lėktuvo, pirmadienį iš Rio de Žaneiro skridusio į Paryžių.

Brazilijos paieškų lėktuvas „Air France“ orlaivio nuolaužas aptiko apie 450 kilometrų nuo Brazilijos pakrantės, išsibarsčiusias 5 kilometrų juosta. Informacijos apie išgyvenusiuosius nėra.

Jei bus oficialiai patvirtinta, kad žuvo visi 228 lėktuvu skridę žmonės, tai bus didžiausia tragedija „Air France“ istorijoje.

Trečiadienį Paryžiaus Dievo Motinos katedroje Prancūzijos prezidentas N. Sarkozi kartu su dingusių keleivių ir įgulos narių artimaisiais dalyvavo gedulingose pamaldose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų