REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Portalas „Posh.lt“ surengė seksualiausio Lietuvos vyro rinkimus, kurių metu daugiausia lankytojų balsų surinko dainuojantis verslininkas Edmundas Štengeris-Mundis!

REKLAMA
REKLAMA

„Jaučiuos maloniai nustebintas. Įvertintas“, - džiaugsmo neslepia muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ dalyvis Mundis.

REKLAMA

 „Gal buvo ir vertesnių už mane, nes čia juk žaidimas. Rimtas ar ne, bet smagus. Juk „seksualiausias“ vis geriau, nei „neseksualiausias“, - juokiasi vyras.

Ką gi tokio Mundis turi, kad „Posh.lt“ lankytojai išrinko jį geidžiamiausiu? „Numaniau, kad esu daugiau ar mažiau seksualus, čia gal dėl mano šypsenos?“, - garsiai pasvarstė neseniai pasibaigusio muzikinio projekto dalyvis.

Mundžio nuomone, žmogaus patrauklumą lemia keletas dalykų: išvaizda, šypsena, elgesys, laikysena, kalba ir pan. Be to, esą svarbu ir žmogaus gebėjimas sukurti tokį savo įvaizdį ir žadinti geidulį.

REKLAMA
REKLAMA

Antroji vieta seksualiausiųjų sąraše atiteko dainininkui Mantui Jankavičiui, trečioji vieta – Vytautui Rumšui, ketvirtoji – Sashai Son(g), penktoji – Modestui Pitrėnui, o šeštąją vietą dalijasi Alanas Chošnau, Vilius Tarasovas bei Mantas Petruškevičius.

Iš viso apklausoje dalyvavo 4376 dalyviai. Rinktis buvo galima iš 8 kandidatų – Edmundo Štengerio-Mundžio, Manto Jankavičiaus, Vytauto Rumšo, Sashos Son(g), Modesto Pitrėno, Alano Chošnau, Manto Petruškevičiaus bei Viliaus Tarasovo.



Balsavimai:

1) - Edmundas Štengeris - Mundis  29%

2) - Mantas Jankavičius ; 23%

3) - Vytautas Rumšas ; 17%

4) - Sasha Son(g) ; 11%

5) - Modestas Pitrėnas ; 5%

6) - Vilius Tarasovas ; 5%

7) - Mantas Petruškevičius ; 5%

8) - Alanas Chošnau ; 5%

Mundžio seksualiausi:


Monica Belucci, Penelope Cruz, George'as Clooney, Melas Gibsonas.



Mundžio neseksualiausi:


Angelina Jolie

E.Štengeris-Mundis su žmona Violeta.(Vyginto Skaraičo nuotr.) 

Mundis ir Rūta Ščiogolevaitė, LNK nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų