REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Varom atostogaut!”, - taip sostinės gyvos muzikos klubas „Tamsta“ pasitinka lietumi prapliupusią vasarą ir kviečia miestiečius į didįjį savo sezono uždarymą.

REKLAMA
REKLAMA

Ta proga, jau birželio 5-ąją, penktadienį klubo lubas kilnos ir kosminių atostogų „Tamstai“ linkės new groove acid jazz virtuozai „BrassBastardz“.

REKLAMA

„Tamsta“ yra bene geriausias gyvos muzikos klubas Lietuvoje. Mums, kaip muzikantams, yra žiauriai didelė garbė čia  groti. Tiesa, mus vienija vienas simbolis – „Tamsta“ sezoną uždaro, o „BrassBastardz“ savo sezoną tik atidaro. Tad jei norit išgirsti dar niekur negirdėtų grupės dainų ir svaigintis acid-jazz’o vasaros nakties pasaka su daug naktinių drugelių – penktadienio koncertas kaip tik jums“, -  kviesdami ateiti į „Tamstos“ atostogų paskelbimo ceremoniją sako „BrassBastardz“.

REKLAMA
REKLAMA

„Jūsų ir mūsų laukia kosminis laikas!“, - tikina grupė.

Jungle, hip-hop, soul, house, big beat ir d’n’b muzikos stilius meistriškai maišančią kompaniją 2003-aisiais krūvon surinko saksofonininkas Alvydas Mačiulskas ir trimitininkas Aurimas Rimeikis. Jau tuomet „BrassBastardz“ buvo vadinami nauju, originaliai skambančiu kolektyvu. Turėjusi keletą didelių pasirodymų gimtinėje, „Brassbastardz“ kuriam laikui nutilo. Tačiau net ir tai nesutrukdė grupei toliau su muzika draugauti pogrindyje.

Nuo „BrassBastardz“ egzistavimo pradžios buvo išleistos net 4 vinilinės plokštelės, didelio susidomėjimo sulaukusios ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Taip pat – išleista vardininių akinių nuo saulės kolekcija. Šie akiniai pagaminti iš vinilinių plokštelių, kuriose išgraviruota „BrassBastardz“ muzika. Grupė taip pat susuko animacinį vaizdo klipą kūriniui „Jiemah“. Pastarasis gali didžiuotis Tango TV rengtuose apdovanojimuose laimėjęs geriausio metų debiuto ir stilingiausio klipo apdovanojimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu „BrassBastardz“ klanui priklauso įspūdingo balso savininkė Daiva Starinskaitė, liaudyje dar žinoma Divah Dee vardu, saksofono meistras Alvydas Mačiulskas, trimitą puikiai valdantis Aurimas Rimeikis, broliai Aleksos – būgnais grojantis Marius ir bosinės gitaros iš rankų nepaleidžiantis Domas, žmogus orkestras Aleksandras Roičenok ir už diskžokėjaus pulto besisukiojantis Justas Fresh.

Taigi, tokio dydžio kompanijos pasirodymo, tokia didele proga praleisti – nevalia. Sukneles ir frakus išsitraukti privalu jau šį penktadienį, nuo 21 valandos.

Daugiau informacijos – www.tamstaclub.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų