REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sėkmingiausios turtingų vyrų medžiotojos

Šio trečiadienio TV3 „Nuodėmių dešimtuko“ sąrašuose – pačios neįtikinamiausios pavardės.

REKLAMA
REKLAMA

Gražuolė aktorė ir dainininkė Inga Jankauskaitė po devyniais užraktais slepia savo asmeninį gyvenimą. Tačiau neseniai pasklido gandas, kad moteris nevengia turtingų vyriškių draugijos vien tam, kad išpeštų iš jų finansinės naudos. Ką apie tai pasakys pati Inga Jankauskaitė?

REKLAMA

Kita dešimtuko žvaigždė Agnė Jagelavičiūtė, sužinojusi, kad ja domisi „Nuodėmių dešimtuko“ kūrybinė komanda, tiesiog pašėlo.

„Jei jūs pasakysite, kad aš vakarieniavau su Laimučiu Pinkevičiumi, aš jus iškart paduosiu į teismą. Ar aš jums panaši į barakudą. Koks jūsų reikalas, iš kur pas mane pinigai ir kaip aš gyvenu“, – grasins mergina.

„Nuodėmių dešimtukas“ pasidomės ir dar viena šou verslo ir mados pasaulio žvaigžde – Mantu Petruškevičiumi. Jau seniai kalbama, kad žymusis stilistas, besisukiojantis šalia turtingų Lietuvos poniučių, atrado aukso gyslą.

REKLAMA
REKLAMA

„Kalbėsiu tik su ta sąlyga, jei jūs mane parodysit gražiai“, – filmavimo komandai sąlygas kels Petruškevičius. Tačiau skandalingi faktai iš žvaigždės gyvenimo toli gražu nebus gražūs.

Dar visai neseniai merginų grupės „69 danguje” narė Goda Sabutytė viešai spaudoje buvo išvadinta mergina, keliaujančia per vaikinų rankas kaip koks krepšinio kamuolys... Po tokių drastiškų žiniasklaidos pareiškimų mergina susirado advokatą ir nusprendė savo garbę ginti teisme.

„Asmeniškai aš tam, kuris išdrįso Godą pavadinti barakuda, užvažiuočiau į snukį“, – prisipažins grupės prodiuseris Egmontas Bžeskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jis atskleis, kokių prabangių dovanų yra gavusi Goda ir kokių dovanų ji atsisakė ir kodėl.

„Su Godute norėjo būti tiek daug vyrų ir jai siūlė tokius turtus, kad net sunku įsivaizduoti“, – prisipažins Egmontas. 

Goda Sabutytė, TV3 nuotr.

Viliojanti, lengvai prieinama prabanga laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ – rytoj, birželio 3 dieną, 20.10 val. tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų