REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

R. Reynoldsas: „S. Bullock pažįstu taip pat gerai kaip jos vyras“

Nors dauguma aktorių, filmuodamiesi intymiose scenose, neretai sulaukia netikėto sutuoktinio vizito, aktorius Ryanas Reynoldsas prisipažino labiausiai nervinęsis ne dėl savo žmonos nuomonės.

REKLAMA
REKLAMA

Naujai iškeptas sutuoktinis, prie altoriaus nuvedęs vieną gražiausių Holivudo aktorių Scarlett Johansson, juostos „Piršlybos“ filmavimo aikštelėje bijojo ne žmonos, bet savo partnerės Sandros Bullock vyro reakcijos.

REKLAMA

Nors Jesse‘is Jamesas neapsilankė filmavimo aikštelėje, R. Reynoldsas baiminasi, jog po romantinės komedijos premjeros įspūdingo stoto J. Jameso nervai gali nebeatlaikyti. „Iki juostos „Piršlybos“ taip gerai nepažinojau Sandros Bullock kaip kad pažįstu dabar. Pažįstu ją taip gerai, kad jeigu apie tai žinotų Jesse‘is Jamesas, jis iš manęs padarytų varškės sūrio pudingą! Bet iš tikro tokia situacija yra kvaila: juk visiškai nuogas ne tik filmuojiesi, bet ir atlieki atlieki įvairius triukus“, - mįslingai kalbėjo R. Reynoldsas, juostoje „Piršlybos“ suvaidinęs asistentą, su kuriuo dėl baimės būti deportuotai iš šalies susituokia jo bosė, valdinga leidėja.

REKLAMA
REKLAMA

Patrauklios išvaizdos Ryano Reynoldso teigimu, visus nepatogumus dėl aplinkinių reakcijos jam padėjo įveikti nuoširdi draugystė su Sandra Bullock. „Mes pažįstami 8 ar 9 metus, tad natūralu, jog esame draugai. Filmas atspindi tarp mūsų esantį ryšį tikrame gyvenime“, - patikino „Piršlybų  žvaigždė.

Iš koto verčiantis Ryano Reynoldso ir Sandros Bullock duetas gyvenimiškoje komedijoje „Piršlybos“! Premjera Lietuvoje – birželio 19 dieną!

Visos kino naujienos – www.forumcinemas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų