REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ūkio banko investicinės grupės (ŪBIG) valdomas Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas sulaukė paramos iš Lietuvos verslininkų įkurtos asociacijos „Žalgirio fondas“. Ši asociacija pervedė „Žalgirio“ komandai 100 tūkst. litų paramą, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Asociacijos „Žalgirio fondas“ direktorius Laurynas Ščukas teigia, kad šalies verslininkų iniciatyva sukurtos asociacijos tikslas yra nuolat remti „Žalgirio“ komandą, koncentruojantis ne į vienkartines išmokas, o į stabilią, kasmėnesinę, tikslinę paramą. Suprasdama klubo padėtį ir būtinybę įvykdyti įsipareigojimus žaidėjams asociacija „Žalgirio fondas“ džiaugiasi galėdama skirti ženklesnę paramą būtent dabar.

REKLAMA

„Šiuo metu asociacijos narėmis yra 32 įmonės, kurios kiekvieną mėnesį perveda po 2 tūkst. litų paramos. Kai kurios bendrovės skiria daugiau pinigų, todėl gegužę „Žalgiriui“ pervedėme 100 tūkst. litų. Išsikėlėme tikslą iki šių metų pabaigos surinkti 100 narių, tačiau praėjus pusantro mėnesio jau esame netoli pusiaukelės. Tai labai geras pasiekimas. Džiugu, kad esame įdomūs ne tik kaip remiantys „Žalgirį“, bet ir kaip verslo atstovų bendruomenė“, - sakė L. Ščukas.

REKLAMA
REKLAMA

„Žalgirio“ klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas džiaugėsi, kad prieš porą mėnesių tarp šalies verslininkų kilusi idėja duoda vaisių.

„Kaip ir buvo tartasi, gauti pinigai buvo paskirti įvykdyti įsipareigojimus žaidėjams. Dėkojame asociacijos „Žalgirio fondas“ įkūrėjams ir prie asociacijos veiklos vis prisijungiančioms naujoms įmonėms už paramą visų mūsų komandai“, - sakė P. Motiejūnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų