REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 4 d. 22 val. muzikos ir kokteilių bare „L‘amour“ įvyks hip-hop grupės „Legato“ naujausio albumo „Eteris“ pristatymas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Legato“ vyrų, simboliniai albumo pristatymai jau įvyko mažesniuose miestuose. „Jau turėjome keletą mažų albumo pristatymų Kaune ir Šiauliuose, o chebra iš Vilniaus kreipdavosi į mus, klausdami, kodėl būtent sostinė nuskriausta ir čia nieko nedarome. Nusprendėme „Legato“ fanus pakviesti į daugiau nei valandą trunkančią programą, kurią sudarys ne tik nauji kūriniai iš albumo „Eteris“, bet ir seni geri iš albumo „Po viena saule“, tokie kaip „Krantai“, „Nuotraukos“, „Legato lyga“ ir kt.“,- sakė grupės narys Deiwuzas.

REKLAMA

Kartu su „Legato“ į sceną lips ir naujausius kūrinius atliks Vaidas Baumila, Pushaz, Kastetas iš „G&G Sindikatas”, o klausytojų laukia ne tik muzikinės staigmenos.

„Nusprendėme gerbėjus palepinti ne tik koncertu, bet ir akcija atrakcija, kuri Lietuvoje yra naujovė. KIEKVIENAS, būtent KIEKVIENAS atėjęs į koncertą gaus mūsų naujausią CD „Eteris“ nemokamai.“,- įdomią akciją pristatė „Legato“.

Po pristatymo klubo svečius judins geriausias Lietuvos repo didžėjus  Dj Mamania. Pristatymas žada vykti iki tol, kol nors vienas žmogus salėje dar sugebės judinti rankas ir kojas.  

Š.m birželio 4 d. 22 val. muzikos ir kokteilių bare „L‘amour“, Vokiečių g. 2

Renginio Dj - Dj Mamania



Svečiai
- Vaidas Baumila, Pushaz, Kastetas



Bilieto kaina
tik 20 Lt



Ištrauka iš Šiauliuose vykusio „Legato“ albumo pristatymo:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų