REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyriausiasis Lietuvos krepšinio rinktinės treneris Antanas Sireika po draugiško keturių komandų turnyro Italijoje atsisveikino su vienu pretendentų į nacionalinę rinktinę - trenerių taryba (A.Sireika, Gintaras Krapikas, Valdemaras Chomičius ir Donas Nelsonas) nusprendė atsisakyti Donato Zavacko paslaugų.

REKLAMA
REKLAMA

D.Zavackas tapo antruoju krepšininku, kurio atsisakė treneriai. Kiek anksčiau iš komandos pasitraukė Darjušas Lavrinovičius, pasitempęs kairės kojos raiščius.

REKLAMA

D.Zavackas nuo pat pirmos akimirkos pradėjo treniruotis su reprezentacine Lietuvos komanda. 203 cm ūgio puolėjas buvo vienas iš šešių žaidėjų, patekusių į antrąjį pasirengimo Europos čempionatui etapą.

Krepšininkas tikėjo savo galimybėmis patekti į pagrindinį rinktinės dvyliktuką, kuris rugsėjo 5-14 dienomis dalyvaus Europos čempionate Švedijoje, tačiau nelabai sėkmingas pasirodymas Italijoje - 8 taškai per trejas rungtynes, užkirto klaipėdiečiui kelią į reprezentacinę šalies ekipą.

23-ejų metų D.Zavackas krepšininko karjerą pradėjo Klaipėdoje, kur atstovavo "Neptūno" komandai. Paskutinius penkerius metus krašto puolėjas JAV vilkėjo Pitsbergo universiteto marškinėlius ir pastarąjį sezoną tapo "Big East" (NCAA čempionatas) konferencijos čempionu.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų