REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinėmis vasaros dienomis trijuose didžiausiuose Lietuvos miestuose koncertuos atlikėjai iš Latvijos, Vokietijos, Didžiosios Britanijos ir Lietuvos.

REKLAMA
REKLAMA

Koncertinė agentūra "Vertikalus horizontas" pranešė, jog 4 valandų koncertas yra skirtas “Tango TV” naujojo sezono pradžiai.

REKLAMA

Dvi iš keturių lietuviams pasirodysiančių grupių pristatys savo naujausius albumus. Lietuvaičių mėgstama latvių grupė "BrainStorm" atliks kūrinius iš birželio pabaigoje pasirodžiusio albumo "A Day Before Tomorrow". Naujausią albumą "25 Miles to Kissimmee" pristatys ir vokiečių roko grupė "Fool's garden", melomanams pažįstama iš kūrinių "Lemon Tree", "Wild Days", "Closer".

Lietuviams taip pat koncertuos reperis ir prodiuseris iš Didžiosios Britanijos Panjabi MC, visame pasaulyje per trumpą laiką išgarsėjęs debiutiniu kūriniu "Mundian To Bach Ke". Specialiai šiam koncertui programą rengia ir lietuvių grupė "Delfinai".

Rugpjūčio 29 dieną koncertas vyks Klaipėdos vasaros estradoje, 30 dieną - Vilniaus Vingio parke, o 31-ąją - Kauno Nemuno saloje.

Bilietai į koncertus šiuo metu kainuoja 10 litų. Organizatorių teigimu, vėliau bilietai brangs.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų