REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Oskaru" apdovanota aktorė Gwyneth Paltrow (Gvinet Peltrou) ir roko grupės "Coldplay" vokalistas Chrisas Martinas (Krisas Martinas) gali susituokti rugsėjo mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiosios Britanijos spaudoje pasirodė pranešimų, jog įsimylėjėlių pora savo vestuves planuoja slapta, kad išvengtų žiniasklaidos dėmesio. Pasak laikraščių, G.Paltrow ir Ch.Martinas savo bičiuliams pareiškė, kad jie būtų pasirengę skristi į vedybų ceremoniją iš karto, kai tik bus pakviesti.

REKLAMA

Filmo "Įsimylėjęs Šekspyras" (Shakespeare In Love) žvaigždę ir britų roko grupės lyderį labai vargina žiniasklaidos susidomėjimas jų romanu. Praėjusį mėnesį ramaus būdo Chrisas netgi prarado savitvardą, ir, kaip įtariama, Australijoje užpuolė vieno fotografo automobilį.

Spaudoje taip pat teigiama, kad G.Paltrow ir Ch.Martinas santuokos įžadus norėtų duoti vienoje Didžiosios Britanijos pilyje netoli rokerio vaikystės namų. Ankščiau ši pora planavo tuoktis aktorės gimtajame Niujorke, tačiau dabar jų dėmesys nukrypo į Anglijos Dartmuro mieste esančią Buvėjaus pilį.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak žiniasklaidos, vestuvių ceremonijos privatumu besirūpinantis Ch.Martinas labai trokšta užsisakyti šią pilį, kurioje įrengta nepriekaištinga saugumo sistema.

Pilies savininkas Peteris de Savary (Piteris de Savaris) teigė "mielai" priimsiantis G.Paltrow ir Ch.Martiną švęsti tuoktuvių, tačiau perspėjo, kad sausio mėnesį žada uždaryti pilį kapitaliniam remontui.

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų