REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vokietijoje vykstančiose atvirosiose šalies sportinių šokių pirmenybėse trečiąją vietą antradienį (08.19) jaunių (iki 16 metų amžiaus) klasikinių šokių turnyre užėmė Eimantas Kalinauskas ir Austėja Pūkaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Penktoji vieta tarp 81 poros atiteko Imantui Joneckiui ir Martynai Mickutei, Egidijus Liaudanskas ir Justina Inkrataitė su Čekijos pora pasidalijo 23-ą poziciją, o Tomas Skrodenis bei Indrė Kavaliauskaitė liko 32-i.

REKLAMA

Konkurso nugalėtoja tapo Rusijos pora - Andrew Sirbu ir Ana Marcenko, aplenkusi rusus Artiomą Zubarevą ir Juliją Davydovą.

Lotynų Amerikos šokiuose į pusfinalį pateko bei aštuntąją vietą užėmė Andrius Kandelis ir Eglė Visockaitė.

Vaidotas Škimelis poroje su Jurga Pupelyte tarp 340 porų liko 38-i, Marijus Germanavičius ir Anastasija Kraitor su Vokietijos pora pasidalijo 41-ąją poziciją, o Saulius Skambinas ir Sandra Kniazevičiūtė su rusais tenkinosi 67-ąja vieta.

Lotynų Amerikos šokių konkurso nugalėtoja tapo varžybų šeimininkų pora - Franco Formica ir Oksana Nikiforova. Antroji vieta atiteko Riccardo Cocchi ir Joanne Wilkinson (Italija), trečioji - Sergejui Surkovui ir Agnieszkai Melnickai (Lenkija).

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų