REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tapęs Kalifornijos gubernatoriumi, veiksmo filmų žvaigždė Arnoldas Schwarzeneggeris (Arnoldas Švarcenegeris) garsiajam savo personažui Terminatoriui veikiausiai ištars žymųjį "Hasta la vista" ("iki pasimatymo"), tačiau juostos "Terminatorius-3" prodiuseris sako sėkmingą filmo tęsinį galįs sukurti ir su kitu aktoriumi.

REKLAMA
REKLAMA

"Visai įmanoma kurti ("Terminatorių-4") be Arnoldo. Filmo "kabliukas" yra ne vien Schwarzeneggeris, o apskritai robotų pasaulio idėja", - penktadienį spaudos konferencijoje, kuri buvo surengta filmo "Terminatorius-3: mašinų prisikėlimas" (Terminator 3: Rise of the Machines) premjeros Vengrijoje išvakarėse, sakė Andrew G.Vajna (Endrius Dž.Vaina).

REKLAMA

Apklausos rodo, kad A.Schwarzeneggeris turi rimtą galimybę būti išrinktas Kalifornijos gubernatoriumi. Pirmalaikiai rinkimai vyks spalio 7 dieną.Pasak E.G.Vajnos, kol kas dar nenuspręsta, ar bus kuriamos tolesnės filmo "Terminatorius" dalys.

"Jeigu rasime gerą scenarijų... naują, įdomią istoriją, vertą buvusių "Terminatoriaus" filmų, pamėginsime sukurti naują juostą", - sakė E.G.Vajna. Jis pridūrė, kad filmo siužetas - mašinų kova su žmogumi - itin jaudina žiūrovus.

"Mes priklausome nuo mašinų ir esame jų malonėje. Kas bus, jeigu jas tiek ištobulinsime, kad jos pradės savarankiškai mąstyti ir pajus turinčios norus?", - retoriškai klausė E.G.Vajna.

"Reuters"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų