REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdos rajone per avariją keturi žmonės žuvo, dar keturi buvo sužaloti. Nelaimė įvyko šeštadienį apie 15 valandą, kelio Klaipėda-Liepoja 5-ame kilometre.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Lietuvos televizijos, važiuodamas apie 90 km/h greičiu "Fiat Bravo" vairuotojas žvyruotu dešiniuoju kelio kelkraščiu lenkė automobilių koloną. Aplenkęs bandė sugrįžti į savo juostą,tačiau automobilį sumėtė, ir vairuotojas, nesuvaldęs jo ir išlėkęs į priešpriešinę eismo juostą, trenkėsi į priešpriešais važiavusį automobilį "Mercedes Benz 200", kurį vairavo 52 metų moteris.

REKLAMA

Kaip pranešė Policijos departamentas, nuo smūgio 22 metų K.V. vairuojamas "Fiat Bravo" dar atsitrenkė į M.B. vairuojamą automobilį "Ford Escort". Automobiliuose "Fiat" ir "Mercedes" važiavo po keturis žmones.

Avarijos metu žuvo automobilio ,,Fiat Bravo" vairuotojas ir automobilio ,,Mercedes Benz 200" vairuotoja bei dvi keleivės.

Įvykio metu taip pat sužaloti trys automobilio "Fiat Bravo" keleiviai - 21 metų E.S., 1987 metais gimusi nepilnametė ir nenustatytos tapatybės 20 metų moteris - bei automobilio ,,Mercedes Benz 200" keleivė.

Pasak Lietuvos televizijos, trijų nukentėjusiųjų sveikatos būklė labai sunki, viena moteris gydoma Raudonojo kryžiaus ligoninėje.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų