REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės išlydėtuvės į Europos čempionatą vyks Klaipėdoje. Čia bus surengta sporto ir muzikos šventė.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį (08.01) vykusioje spaudos konferencijoje Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Antanas Sireika patvirtino, kad rugsėjo 1 dieną, prieš išvykdama į Švedijoje rengiamą Europos krepšinio čempionatą, komanda dalyvaus iškilmingose išlydėtuvėse uostamiestyje. Klaipėdos vasaros koncertų estradoje ta proga ketinama surengti populiarių šalies atlikėjų ir grupių koncertą bei gatvės krepšinio varžybas.

REKLAMA

A. Sireikos teigimu, Lietuvos rinktinė yra savotiškai skolinga uostamiesčiui, kuriame dažniausiai rengiamos sportininkų stovyklos, vyksta pasiruošimas prieš svarbias varžybas. Todėl ši sporto šventė ir komandos išlydėtuvės į Europos krepšinio čempionatą bus tarsi atlygis miestui už visa tai. Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Vladas Garastas taip pat pritarė Lietuvos krepšinio rinktinės treneriui ir pažymėjo, kad, be kita ko, Klaipėda tokios šventės nusipelnė dar ir dėl to, kad iš čia yra kilę daug gerų ir perspektyvių krepšininkų.

REKLAMA
REKLAMA

Šalies rinktinės krepšininkai Europos čempionatui Klaipėdoje rengiasi nuo liepos pabaigos. Uostamiestyje treniruojasi Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai, Mindaugas Žukauskas, Eurelijus Žukauskas, Arvydas Macijauskas, Donatas Zavackas, Saulius Štombergas, taip pat Donatas Slanina, Virginijus Praškevičius, Dainius Šalenga, Darius Maskoliūnas, Giedrius Gustas, Andrius Lepinaitis ir Ramūnas Šiškauskas bei Darius Songaila. Į Švediją vyks tik 12 žaidėjų, tačiau kurie, rinktinės treneris kol kas nepanoro atskleisti.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų