REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Suomijos mobiliųjų telefonų gamintoja "Nokia" paskelbė, kad ji ir įmonė "Visa EU" bendradarbiaus mobiliojo atsiskaitymo sistemų srityje.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiausios pasaulyje mobiliųjų telefonų gamintojos ir garsiausiai tarptautinei atsiskaitymų sistemai atstovaujančios įmonės bendradarbiavimas leis vartotojams savo mobiliaisiais telefonais saugiau bei patogiau atlikti kredito kortelių operacijas. Didžiausią dėmesį ketinama skirti "Nokia" mobiliųjų telefonų atsiskaitymo sistemoms ir paslaugai "Verified by Visa".

REKLAMA

Naujasis atsiskaitymo sistemos variantas pirmąkart pasirodė "Nokia" telefonuose 6220 ir 6600. Atnaujinta sistema leidžia vartotojams išsaugoti įvairius asmeninius duomenis - skirtingų mobiliojo ryšio paslaugų vartotojo vardus ir slaptažodžius, "Visa" mokėjimo kortelės duomenis, adresus bei pastabas. Be to, minėtus duomenis galima atrinkti ir užpildyti atsiskaitymo sistemos laukelius.

Reikiamus duomenis mobiliuoju ryšiu gali atsiųsti paslaugų teikėjai ir mokėjimo korteles išdavusios institucijos, arba juos į telefono sistemą įveda pats vartotojas. Visa ši informacija yra saugoma ir gali būti panaudota tik įvedus sistemos PIN kodą.

REKLAMA
REKLAMA

"Visa" bendradarbiavimą su "Nokia" laiko galimybe išplėsti savo paslaugą "Verified by Visa" į mobiliojo ryšio rinką. "Verified by Visa" leidžia vartotojams patikimiau įsigyti prekių ar paslaugų elektroniniu būdu. Paslauga mokėjimo kortelių savininkams suteikia slaptažodį ir siūlo patikrinimo žinutę, kurios užtikrina, kad kortele nesinaudoja joks kitas asmuo. Vartotojai tą patį slaptažodį galės naudoti įsigydami prekių ar paslaugų ir internetu, ir mobiliuoju ryšiu.

"Nokia" ir "Visa" savo naująjį atsiskaitymų sprendimą pristatys mobiliojo ryšio paslaugų, skirtų verslui, parodoje, kuri rugsėjo 23-24 dieną vyks Londone.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų