REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne kiekvienas filmas gali pasigirti jame vaidinančiomis Holivudo žvaigždėmis, kurių nuotraukos puikuojasi garsiausiuose pasaulio žurnaluose. Tačiau animacinė juosta “Sinbadas: septynių jūrų legenda”, kuri Lietuvoje startuoja rugsėjo 19 d., puikuojasi ne viena garsia pavarde. Šio filmo herojus įgarsina didžiausios Holivudo garsenybės Catherine Zeta-Jones, Michelle Pfeiffer ir Bradas Pittas.

REKLAMA
REKLAMA

Nors animaciniuose filmuose aktorių nepamatysite, tačiau A lygio Holivudo aktoriams galimybė “parodyti” savo balsą tapo garbės reikalu. “Pastaruoju metu tiek daug garsių aktorių įgarsina animacinius filmus dėl to, kad tai yra nemažiau įdomu ir sudėtinga nei vaidinti gerame veiksmo filme”, - yra įsitikinęs Bradas Pittas.

REKLAMA

Be to, pastaruoju metu tai madinga ir… gerai atlyginama. Tam pradžią davė įžymusis Robinas Williamsas, kai įgarsino vieną iš pagrindinių “Aladino” herojų ir savo balsu pirmą kartą istorijoje animaciniam filmui padėjo peržengti 200 milijonų dolerių ribą. Dabar 268 milijonus uždirbusio “Šreko” herojus įgarsinę aktoriai gaus 10 milijonų dolerių honorarą už “Šreką 2” ir 5 milijonų priemoką, jei filmą lydės sėkmė. Tai visai neblogas užmokestis už 15-20 valandų darbą.

REKLAMA
REKLAMA

Dar viena priežastis - aktoriai nori padaryti staigmeną savo vaikams. Žavioji Catherine Zeta-Jones juokdamasi prisimena, jog kai laukdamasi savo sūnaus Dylano perskaitė juostos “Sinbadas: septynių jūrų legenda” scenarijų, ji pagalvojo, kad pagaliau turės galimybę parodyti vaikams, iš ko ji pragyvena. Be to, aktorę sužavėjo tai, kad pagaliau nebereikės rūpintis makiažu ir šukuosena. “Buvo nuostabu eiti į darbą su mėgstamiausiais savo drabužiais ir nebesikankinti dėl staiga ant veido atsiradusių spuogų”, - juokiasi Holivudo žvaigždė.

Animacinis nuotykių filmas “Sinbadas: septynių jūrų legenda” startuoja jau šį penktadienį, rugsėjo 19-ąją.

BF

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų