REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Švedijoje vykstančio Europos vyrų krepšinio čempionato ketvirtfinalyje lietuviams pralaimėjusią Serbijos ir Juodkalnijos komandą Belgrado sporto apžvalgininkai ketvirtadienį vienbalsiai vadino "apgailėtina".

REKLAMA
REKLAMA

"Apgailėtina komanda atsisveikino su čempionų titulu", - skelbia dienraščio "Sportski Žurnal" antraštė. Po straipsniu, pavadintu "Čempionų nuosmukis", žurnalistai teigia, kad komanda, "nepaisant to, jog nežaidė susižeidęs kapitonas Predragas Stojakovičius, galėjo pasirodyti geriau".

REKLAMA

"Sacramento Kings" puolėjas P. Stojakovičius pirmadienį per rungtynes su Turkija patyrė kojos traumą ir mūšį su Lietuvos komanda stebėjo nuo suolelio.

"Sportski Žurnal" peikė ne tik žaidėjus, šią vasarą atsisakiusius ginti savo šalies garbę, bet ir tas krepšinio žvaigždes, kurios nuvyko į Švediją. "Kaip galima įtikinamai paaiškinti, kad geriausiai per pirmąsias penkerias rungtynes žaidė Djuras Ostojičius?", - klausiama straipsnyje, kuriame naujojo Belgrado "Partizan" klubo vidurio puolėjo žaidimas vadinamas nerangiu.

REKLAMA
REKLAMA

Dienraštis "Sport" Serbijos ir Juodkalnijos rungtynes su Lietuvos komanda pavadino "liūdnos istorijos liūdna pabaiga" ir "atsisveikinimu su medaliais, kurį lėmė silpnas ir padrikas žaidimas". Lietuviai, vieni iš realiausių pretendentų į čempionus, žaidė, anot laikraščio, "ritmingai, suderintai ir gražiai".

Jugoslavijos vardu anksčiau žaidusi Serbijos ir Juodkalnijos komanda, praėjusiais metais JAV tapusi pasaulio čempione, užsitikrino vietą Atėnų olimpinėse žaidynėse.

Naujajam rinktinės treneriui Dušanui Vujoševičiui problemų šiemet kėlė ne tik tai, kad iš rinktinės pasitraukė nemažai komandos veteranų, bet ir į NBA jau patekę jauni žaidėjai. Šie, užuot rengęsi Europos čempionatui, pasirinko individualias treniruotes.

dpa-ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų