REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sostinės "Lietuvos" kino teatre bus pristatomas naujausias jauno režisieriaus Igno Miškinio trumpametražis filmas "Lengvai ir saldžiai" apie "paprastus gatvės bičus".

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė "Lietuvos" kino teatras, rugsėjo 25 dieną rodomas I.Miškinio filmas įkvėptas šiandienos aktualijomis. Filmo herojai, pasak pranešimo, egzistuoja "čia ir dabar". Paprastiems gatvės "bičams" galioja viena tiesa - arba tu kietas, arba tu niekas. Meilės, draugystės, padėties ir pinigų pasiekti jie nori "lengvai ir saldžiai".

REKLAMA

Filmo scenarijaus autoriai - I.Miškinis ir Mantas Gimžauskas. Vaidina Ramūnas Cicėnas, Egidijus Bakas, Edita Užaite, Valdas Misevičius, Donatas Vaišnoras, Martynas Norvila ir kiti.

Filmą pristatys kino kritikas Skirmantas Valiulis.

Kartu su filmo premjera tą patį vakarą žiūrovai pirmą kartą išvys debiutinį Pushaz - grupės "G&G sindikato" nario - vaizdo klipą dainai "Su Tamsa" iš jo debiutinio albumo "PUSH'az". Klipe panaudota medžiaga iš I.Miškinio filmo "Lengvai ir saldžiai". Klipo operatorius ir režisierius - Stasys Baltakis.

Klipo idėja gimė, kai I.Miškinis dirbo su grupe "G&G sindikatas", ruošdamas muziką savo filmui.

Režisierius I.Miškinis šiais metais baigė magistratūros studijas Lietuvos muzikos akademijoje, be filmų kuria reklaminius vaizdo klipus ir režisuoja televizijos laidas.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų