REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienoje kompiuterių mugėje (“ComDex”) Billas Gatesas, lygindamas kompiuterių ir automobilių pramonę, pareiškė: “Jei “General Motors” būtų ištobulinę technologijas taip pat kaip kompiuterių industrija, tai šiandien mes visi važinėtume automobiliais, kurie kainuoja 25 dolerius, o su 1 galonu benzino nuvažiuoja 1000 mylių".

REKLAMA
REKLAMA

Kaip atsakymą į šį pareiškimą “General Motors” vadovas p. Welchas išplatino tokį pranešimą spaudai:

REKLAMA

“Jei GM būtų išplėtojusi tokias technologijas kaip “Microsoft”, tai mes važinėtume automobiliais, kurie turėtų tokias savybes:

1. Jūsų automobilis be jokios aiškios priežasties dukart per dieną patirtų avarijas.

2. Kiekvieną kartą, kai gatvėse būtų naujai nužymimos linijos, reikėtų pirkti naują automobilį.

3. Kartkartėmis automobilis greitkelyje be jokios priežasties tiesiog užgestų, bet tai būtų laikoma normaliu dalyku, variklis būtų užvedamas ir važiuojama toliau.

REKLAMA
REKLAMA

4. Atliekant tam tikrus manevrus, pavyzdžiui, posūkį į kairę, automobilis užgestų ir daugiau nebeužsivestų. Reikėtų iš naujo permontuoti variklį.

5. Automobilyje galima būtų sėdėti tik vienam žmogui, nebent nusipirktum "Car95" arba "CarNT". Bet tada reikėtų mokėti už kiekvieną sėdynę atskirai.

6. “Macintosh” gamintų automobilius, kurie naudoja saulės energiją, yra patikimi, penkis kartus greitesni ir du kartus lengviau vairuojami, tačiau jie važinėtų tik 5 procentais kelių.

7. Kontrolinės tepalo, temperatūros ir akumuliatoriaus lemputės būtų pakeistos viena perspėjamąja lempa "Esminis variklio gedimas".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

8. Naujos sėdynės reikalautų, kad visų užpakalio dydis būtų vienodas.

9. Oro pagalvė prieš suveikdama paklaustų: "Ar jūs įsitikinęs?".

10. Kartais automobilis be jokios aiškios priežasties jus užrakintų viduje. Atsirakinti būtų įmanoma tik panaudojus tokią kombinaciją: vienu metu reikėtų traukti durelių rankenėlę, sukti degimo raktelį ir viena ranka laikytis už radijo antenos.

11. GM verstų jus kartu su kiekvienu automobiliu pirkti firmos “Rand McNally” (GM antrinė firma) žemėlapių paketą, net jei jums šitie žemėlapiai nereikalingi ar nepatinka. Jei jūs šitos papildomos įrangos atsisakytumėte, automobilis iškart taptų 50 procentų (arba dar daugiau) lėtesnis. Be to, dėl šios priežasties GM taptų teisminio nagrinėjimo objektu.

REKLAMA

12. Kiekvieną kartą, kai GM pristatytų naują automobilį, vairuotojai turėtų iš naujo mokytis vairuoti, kadangi joks įrenginys ir jungiklis nebūtų toje pačioje automobilio vietoje kaip kad ankstesniuose modeliuose.

13. Norint užgesinti variklį, reikėtų spausti mygtuką "Start".

Jei turite internetinio folkloro pavyzdžių, siųskite adresu [email protected]

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų