REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italijos "lotynų meilužių" reputacijai trečiadienį (09.24) buvo suduotas skaudus smūgis - viename medikų suvažiavime buvo paskelbta, kad šešios iš dešimties italių prisipažino lovoje negalinčios patirti pasitenkinimo.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip parodė 600 vyrų ir moterų apklausa, kurios rezultatai paskelbti per Italijos bendrosios praktikos gydytojų draugijos suvažiavimą, italų meilužiai niekam tikę.

REKLAMA

Daugiau kaip du trečdaliai vyrų prisipažino patyrę panašių problemų į tas, apie kurias kalbama "Viagra" reklamose.

Romos ligoninės "Sapienza" seksologė Chiara Simonelli (Kjara Simoneli) sakė, kad daugelis ketvirtą ir penktą dešimtį metų einančių moterų prarado bet kokią viltį Casanovos (Kazanovos) tėvynėje rasti tikrą meilę ir pasirinko celibatą.

Pasak jos, šis tyrimas rodo, kad pusė visų žmonių yra nepatenkinti savo seksualiniu gyvenimu. "Remdamasi savo klinikiniais stebėjimais galiu pasakyti, kad realybė dar liūdnesnė už šią statistiką", - pridūrė ji.

Draugijos prezidentas Claudio Cricelli (Klaudijus Kričelis) sakė, kad dėl seksualinio nepasitenkinimo atsiranda hipochondrija, nervų problemos ir įtampa, ką jau kalbėti apie tai, kad gimstamumas Italijoje yra vienas mažiausių Europoje.

AFP-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų