REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Oskaro" laureatas seras Anthony Hopkinsas (Entonis Hopkinsas), kuris "Avinėlių tylėjime" (“The Silence of the Lambs”) įtaigiai suvaidino kanibalą Hanibalą Lekterį, trečiadienį (09.24) gavo žvaigždę Holivudo Šlovės alėjoje.

REKLAMA
REKLAMA

Britų aktorius, kurį karalienė Elžbieta II (Elizabeth II) 1993 metais įšventino į riterius, savo žvaigždę ant Holivudo bulvaro šaligatvio atidengė per ceremoniją, kurioje dalyvavo Jodie Foster (Džodi Foster), taip pat vaidinusi "Avinėlių tylėjime".

REKLAMA

64 metų A. Hopkinsas susirinkusiems gerbėjams sakė, kad tais laikais, kai filmų sostinė Holivudas buvo "kino verslo svajonių šalies sinonimas", svajojo čia atvažiuoti.

"Kai gyvenau Anglijoje, labiau už viską norėjau atvažiuoti... į Holivudą, - sakė jis. - Taigi tai išties simbolizuoja tikslą, kurį visada norėjau pasiekti. Niekad nežinojau, kad tai nutiks".

Pasak A. Hopkinso, žvaigždė šlovės alėjoje prilygsta jo "Oskarui", įšventinimui į riterius ir jo rankos atspaudams prie Holivudo Graumano (Gromano) kinų teatro.

REKLAMA
REKLAMA

Nors per savo 40 metų karjerą A. Hopkinsas suvaidino daugiau kaip 60-yje filmų, jis pripažino, kad žiūrovai jį turbūt prisimins pirmiausia kaip elegantišką žudiką, daktarą Lekterį iš minėto 1991-ųjų filmo ir jo tęsinių.

Netrukus šį aktorių kartu su Nicole Kidman (Nikol Kidman) bus galima pamatyti įtempto veiksmo dramoje "Žmogiška kaltė" (“The Human Stain”), kuri pradedama rodyti spalio 31 dieną.

AFP-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų